ISDE 2024 – ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!

Οι καιρικές συνθήκες και πάλι πήραν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την φορά με την ομίχλη να καταλαμβάνει την enduro test της οποία το δεύτερο πέρασμα ακυρώθηκε λόγω περιορισμένης ορατότητας αλλά και αδυναμία να ελέγξουν την ειδική οι διοργανωτές από τους πολλούς θεατές που κατέκλισαν το σημείο. Όπως και να έχει, οι Γάλλοι δεν έδειξαν να επηρεάζονται και κράτησαν την πρωτοπορία τους την πέμπτη ημέρα του αγώνα και εκτός εξαιρετικού απροόπτου στους καθιερωμένους αγώνες motocross της έκτης ημέρας, θα είναι οι φετινοί νικητές του θεσμού.

Μετά την μεγάλη διαφορά που πήρε την τέταρτη ημέρα στο ατομικό, ο Josep Garcia προσπάθησε να μαζέψει χρόνο για την Ισπανική ομάδα καθώς εχτές τους πέρασαν οι Αμερικάνοι για την δεύτερη θέση. Δεν τα κατάφερε και είδε μάλιστα να απομακρύνονται από το δεύτερο σκαλί του βάθρου κατά δύο λεπτά σήμερα. Γαλλία, Αμερική και Ισπανία αν δεν αυτοκτονήσουν ή του γυρίσει η τύχη την πλάτη, αύριο θα είναι με αυτή την σειρά στο βάθρο.

Συνεχίζοντας να ανεβαίνει θέσεις το ελληνικό club Hellas AMOTOE Enduro Edil βρέθηκε σήμερα στην 67η θέση με τον Γιάννη Χασάπη στην 167η θέση τον Απόστολο Ζβιντερίκο στην 322η και τον Γρηγόρη Καρπέλη στην 231η.

530 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ISDE 2024 – ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ…ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΚΡΟΒΑΤΕΙ Ο J.GARCIA

H τρίτη ημέρα του International Six Days of enduro 2024 στην Ισπανία προσέφερε νέες φρέσκιες...