ISDE 2024 – OI ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ!

Την έκτη ημέρα του International Six Days of Enduro 2024 στην Ισπανία, η φαινομενικά εύκολη τελευταία ημέρα με τον αγώνα motocross, έγινε “παγίδα” με την βροχή να κάνει τα πράγματα πιο ενδιαφέρον. Κανένα πρόβλημα όμως για τους Γάλλους που κατάφεραν να πάρουν το φετινό ISDE ενώ ο Josep Garcia μέσα στην πατρίδα του κατέκτησε τον τέταρτο ατομικό του τίτλο στην διοργάνωση.

Για τις υπόλοιπες θέσεις του βάθρου δεν είχαμε ανακατατάξεις οι Αμερικάνοι κατάφεραν να κρατήσουν πίσω τους τους Ισπανούς παρά τα προβλήματα με τις πτώσεις που αντιμετώπισαν και οι δύο ομάδες. Η μάχη του Garcia με τον Steve Holcombe που είχαν από την πρώτη ημέρα του αγώνα, συνεχίστηκε και στην motocross test με τον Garcia όμως και πάλι να επικρατεί.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες, στην Junior οι Σουηδοί επέστρεψαν στην κορυφή του αγώνα μετά την νίκη τους στο μακρινό 2015 αφήνοντας πίσω τους δεύτερους τους Γάλλους και τρίτους τους Αμερικάνους ενώ στις Γυναίκες και πάλι οι Αμερικανίδες κατάφεραν να πάρουν την νίκη από την δεύτερη Αυστραλία και την τρίτη Σουηδία.

To ελληνικό club ολοκλήρωσε τον εξαήμερο αγώνα και αρκετά απαιτητικό αγώνα φέτος στην 63η θέση, με τον Γιάννη Χασάπη να τερματίζει στην 161η θέση, τον Απόστολο Ζβιντερίκο στην 321 και τον Γρηγόρη Καρπέλη στην 232η.

531 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ISDE 2024 – ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!

Οι καιρικές συνθήκες και πάλι πήραν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την φορά με την ομίχλη να...