6ος Αγώνας Παν. Πρωτ. ΜΧ ΑΜΟΤΟΕ Μεγαλόπολη – Αποτελέσματα

Στην Μεγαλόπολη πραγματοποιήθηκε ο έκτος γύρος του Πανελληνίου πρωταθλήματος Motocross της ΑΜΟΤΟΕ. Την πρώτη της νίκη μετά από πολύ καιρό είδε στην ΜΧ1 η Honda, πρώτη νίκη και για την Husqvarna στην OPEN, τραυματίστηκε ο Χ.Φωτόπουλος ενώ πήρε τον τίτλο στην ΜΧ2 ο Ανάργυρος Τσαρνάς.

.

Οι κυριότεροι τίτλοι του αγώνα
-Με τον τίτλο της ΜΧ2 έφυγε από την Μεγαλόπολη ο Ανάργυρος Τσαρνάς κερδίζοντας και τα δύο σκέλη πετυχαίνοντας μάλιστα τους καλύτερους χρόνους της ημέρας. Τιτλούχος και ο Νίκος Λυρίου για την Junior.

-Την πρώτη του νίκη στην ΜΧ1 σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πέτυχε ο Μανώλης Σκύβαλος κερδίζοντας και τα δύο σκέλη. Η νίκη αυτή είναι η πρώτη φετινή και μετά από πολύ καιρό για την Honda.

-Πτώση και πιθανότατα σοβαρό τραυματισμό στο χέρι του υπέστη ο Χρήστος Φωτόπουλος όταν στον τρίτο γύρό είχε μια πτώση και ενώ οδηγούσε το πρώτο σκέλος της ΜΧ1.

-Πρώτη νίκη και για την Husqvarna και τον Θανάση Αυγέρη στο πρώτο σκέλος της κατηγορίας OPEN. O πρωτοπόρος της βαθμολογίας Νίκος Ανδρέου είχε μια πτώση με εγκατάλειψη στο πρώτο σκέλος.

…περισσότερα προσεχώς στο κείμενο του αγώνα.

Αποτελέσματα ΜΧ1
Α σκέλος Β σκέλος

Αποτελέσματα ΜΧ2
Α σκέλος Β σκέλος

Αποτελέσματα OPEN
Α σκέλος Β σκέλος

Αποτελέσματα Junior – Mini
Α σκέλος Β σκέλος

.

1819 More posts in ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS Η FANTIC ΜΕ ΚΟΥΖΗ, ΒΑΓΓΕΛΑΚΟ ΚΑΙ ΛΥΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στα Τρίκαλα...