Η SHERCO HELLAS ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ 6.5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ENDURO EVENT TOY MAMALI FESTIVAL

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Όταν η εντουράδικη κουλτούρα είναι στο DNA σου, δύσκολα θα μπορέσεις να εκφραστείς καλύτερα από το Mamali Festival. Στην ετήσια γιορτή του enduro η Sherco Hellas αποφάσισε να προσκαλέσει τους φίλους της για τον εορτασμό των 6.5 χρόνων παρουσίας της εταιρείας στην ελληνική αγορά. Συναυλίες, παράλληλες δραστηριότητες και φυσικά πολύ enduro, είχε το πρόγραμμα στα βουνά της Βερδικούσας που φιλοξένησε εκατοντάδες φίλους των great outdoors!

Η Sherco Hellas είχε την χαρά να συμμετάσχει σε ένα ακόμα Mamali Festival, μοιραζόμενη την εκπληκτική εμπειρία της εκδήλωσης με τον εορτασμό των 6.5 χρόνων της εταιρείας. Οι φίλοι του enduro και του βουνού, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις μοτοσυκλέτες της Sherco ενώ οι κάτοχοι των γαλλικών μοτοσυκλετών προσκλήθηκαν να απολαύσουν την φετινή εμπειρία του Festival στον ειδικό χώρο της Sherco Hellas και να δροσιστούν με παγωμένα Red Bull.

H Sherco Hellas θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας μετέδωσαν την ενέργεια τους, τους διοργανωτές του Mamali Festival που μας προσέφεραν ακόμα μια δυνατή εμπειρία και τους ιδιοκτήτες των Sherco μοτοσυκλετών που γέμισαν με έντονο μπλε χρώμα τα βουνά της Βερδικούσας.

4073 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
VIDEO – ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ YAMAHA WR250 ΤΟΥ 2025 ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ!

H Yamaha παρουσίασε το ολοκαίνουργιο WR250 για το 2025 που κληρονόμησε όλες τις αναβαθμίσεις του...