MXGP 2024 – ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ RED BULL KTM ME THN DE CARLI TEAM

Το Red Bull KTM Factory Racing θα μεγαλώσει για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross MXGP του 2025 και για τις επόμενες σεζόν των Grand Prix. Η ομάδα που έχει κερδίσει πολλούς τίτλους θα ενσωματώσει εκ νέου την ομάδα De Carli με έδρα τη Ρώμη για επιστροφή στο προηγούμενο καθεστώς και στις δύο κατηγορίες MXGP και MX2.

Το πλήρες ρόστερ αναβατών και η σειρά των KTM SX-F και στις δύο κατηγορίες GP δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί για το 2025, αλλά το πλήρωμα της Red Bull KTM Factory Racing θα λειτουργεί ξανά υπό τις αυστριακές και ιταλικές βάσεις για την καλύτερη εκπαίδευση, προετοιμασία και ανταγωνιστικό δίκτυο. Οι Team Managers Harry Norton και Davide De Carli θα φέρουν την ενέργειά τους και την τεχνική τους τεχνογνωσία επιδιώκοντας ένα ακόμη στέμμα της κορυφαίας κατηγορίας και ακόμη μεγαλύτερη αναγνώριση στην MX2.

Η ομάδα De Carli ενσωματώθηκε στην οικογένεια Red Bull KTM για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2010, όπου κέρδισε τον πρώτο από τους εννέα τίτλους για την εταιρεία (σε όλες τις κατηγορίες) και το παρθενικό #1 για το KTM 350 SX-F. Ο Davide και το επιτελείο του συνέχισαν να ανταγωνίζονται και να κερδίζουν, τον έβδομο τίτλο τους με τον Jorge Prado στην MXGP πέρυσι και επί του παρόντος διεκδικούν τον όγδοο στην μεγάλη κατηγορία.

Davide De Carli, Team Manager: «Αυτό είναι σαν «επιστροφή στο μέλλον» για εμάς! Είναι καλό να ‘επιστρέψεις’ στην KTM και να φέρεις ξανά κοντά δύο δυνατές δομές. Ποτέ δεν σταματήσαμε να πιέζουμε για νίκες και βάθρα στο υψηλότερο σημείο του αθλήματος, ανεξάρτητα από τον αναβάτη, αλλά βοηθήσαμε επίσης τους νεότερους ή πιο άπειρους να βρουν το δρόμο τους στα GP. Είναι μια γραμμή που έχουμε ενθουσιασμό και κίνητρο να ακολουθήσουμε. Θέλουμε να προσφέρουμε περισσότερους τίτλους για την KTM.”

Pit Beirer, Διευθυντής Motorsports της KTM: «Είναι υπέροχο για εμάς να επαναφέρουμε τον Davide, τον Claudio και όλο το προσωπικό τους στα πορτοκαλί. Το ρεκόρ τους ως ομάδα είναι σχεδόν ασυναγώνιστο και γνωρίζουμε πολύ καλά τον τρόπο δουλειάς τους και το πάθος που έχουν για το άθλημα. Η επαναφορά του De Carli στα χρώματα της Red Bull KTM σημαίνει ότι είμαστε σε ακόμα πιο δυνατή θέση στο MXGP».

2056 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
VMXDN FOXHILL 2024 – Ο Μ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ!

Στo καθιερωμένο τα τελευταία χρόνια Vintage Motocross των Εθνών στο Foxhill της Αγγλίας, θα συμμετάσχει...