NEA ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ MORBIDELLI SC125LX ΑΠΟ ΤΗΝ MOTOWAY

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Η Motoway, με υπερηφάνεια ανακοινώνει την άφιξη του νέου σκούτερ Morbidelli SC125LX στην ελληνική αγορά. Το Morbidelli SC 125LX αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και του σχεδιασμού από την φημισμένη ιταλική εταιρεία Morbidelli, γνωστή για την καινοτομία και την ποιότητα των προϊόντων της. Το SC 125LX συνδυάζει μοντέρνα αισθητική με προηγμένες λειτουργίες, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.

Χαρακτηριστικά του Morbidelli SC125LX:
• Κινητήρας: 124.6cc, 4-χρονος, υγρόψυκτος, με απόδοση 11.2hp στις 8.500στροφές.
• Σύστημα πέδησης: Δισκόφρενα με ABS, για μέγιστη ασφάλεια.
• Σχεδιασμός: Κομψή και εργονομική σχεδίαση που εξασφαλίζει άνεση και ευκολία στην καθημερινή χρήση.
• Εξοπλισμός: Πλήρης ψηφιακή οθόνη με ένδειξη όλων των απαραίτητων πληροφοριών, φωτιστικά LED για καλύτερη ορατότητα, επιλογή keyless ή κλειδιού, συναγερμός, TCS (traction control) με δυνατότητα απενεργοποίησης και ευρύχωρος χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα.
Διαθεσιμότητα και Υποστήριξη

Το Morbidelli SC125LX είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα σε μαύρο και γκρι χρώμα ενώ αναμένεται και το λευκό. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη μετά την αγορά με δίκτυο συνεργείων και ανταλλακτικών.
Με τη νέα συνεργασία, η Motoway επεκτείνει το φάσμα των προϊόντων της, φέρνοντας την ιταλική φινέτσα και τεχνολογία κοντά στο ελληνικό κοινό.

Website: https://www.morbidelli.com/gr-el

4085 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BENELLI WEEK 16-22.9.2024 ΣΤΟ PESARO ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, η Benelli Week θα διεξαχθεί...