Α.Ο.Λ.Μ.Ο. – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 5ΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 5ος Αγώνας Π.Π. Motocross 2024 – Με ρεκόρ συμμετοχών για την πίστα μας, που άγγιξε τις 121 μαζί με τους αθλητές των γειτονικών χωρών, ο 5ος Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2024, πέρασε στο παρελθόν.

Μετά από ένα άκρως κουραστικό ΠΣΚ για όλους, που τα παιχνίδια του καιρού έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους.

Για άλλη μια χρονιά το σωματείο μας διετέλεσε τον σκοπό του, διοργανώνοντας αγώνες από το 2010 σε συνεχή έτη, προσπαθώντας κάθε χρόνο να βάζουμε και από ένα λιθαράκι για βελτίωση και σε επίπεδο εγκαταστάσεων και σε επίπεδο οργάνωσης.

Δεν διεκδικούμε το “αλάνθαστο¨ και την ¨τελειότητα” άλλωστε είμαστε πολύ μακρυά από κάτι τέτοιο, λάθη γίνονται και θα γίνονται αλλά πιστεύουμε πως μαθαίνουμε από αυτά.

Διεκδικούμε όμως το σεβασμό για αυτό που κάνουμε, που δυστυχώς αρκετοί στον χώρο μας δεν έχουν αντιληφθεί την δυσκολία και τον σκοπό της διοργάνωσης αγώνων, παρόλο που είναι αρκετά έτη εμπλεκόμενοι στον χώρο του μοτοαθλητισμού.

Στο σημείο αυτό θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κ.α. Πρόεδρο της Ομοσπονδία μας Μαρία Τσεσμελή για την τιμή που μας έκανε με την παρουσία της στον αγώνα μας, τον κ. Δημήτρη Αθανασουλόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια και τον κ. Στέλιο Χριστοδούλου που σε κάθε αγώνα μας παρέχει απλόχερα την βοήθειά του.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας για την στήριξη και βοήθειά του στον αγώνα μας, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Αμαλιάδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και το ιατρικό team για την βοήθεια και την μεγάλη προσφορά, ευχαριστούμε τον κ. Χρήστο Καρανικολό για την βοήθεια στον τεχνικό έλεγχο, την επιχείρηση ΜΑΥΡΑΕΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ για την παροχή χωματουργικών μηχανημάτων και τέλος ευχαριστούμε θερμά τους κριτές του αγώνα που κάτω από δύσκολες συνθήκες βροχής, σκόνης, ζέστης για 10 συνεχή ώρες διετέλεσαν το καθήκον τους.

1170 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 4ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑ

Με καλό καιρό ολοκληρώθηκε την Κυριακή ο 4ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2024 στην...