H TRIUMPH ΚΑΙ ΣΤΟ ENDURO ΜΕ ΤΟΝ J.WALKER

Η Triumph Racing Enduro Team ανακοινώνει τον πρώτο της σημαντικό αναβάτη Jonny Walker στην εργοστασιακή ομάδα του Paul Edmondson για SuperEnduro, Hard Enduro, EnduroCross και ακόμη και μερικούς γύρους EnduroGP. H εταιρεία αγωνίζεται με επιτυχία ήδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP και τα αμερικανικά πρωταθλήματα AMA Supercross, Motocross και SMX.

Η Triumph Racing Enduro Team ανακοίνωσε την υπογραφή του Jonny Walker για να αναλάβει το επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM SuperEnduro 2025, καθώς και σε επιλεγμένους αγώνες enduro και EnduroGP, καθώς και σε επιλεγμένους γύρους AMA EnduroCross.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που συμμετέχω στην Triumph!» λέει ο Walker. «Το να είσαι ο πρώτος αναβάτης που θα εκπροσωπήσει την Triumph Racing στο enduro είναι ιδιαίτερο. Είναι καταπληκτικό να είσαι μέλος της ομάδας και ανυπομονώ να συνεργαστώ με την Triumph στο μέλλον».

Η ανακοίνωση αυτή ακολουθεί αυτή του Paul Edmondson και της Triumph για εμπλοκή της εταιρείας και στο enduro αλλά και του ίδιου του Walker για την διακoπή της συνεργασίας του με την Beta.. Προς το παρόν η διαθέσιμη μοτοσυκλέτα είναι μία αυτή των 250cc η TF-250X.

521 More posts in ENDURO category
Recommended for you
GREECE RALLY 2024 – ΗΜΕΡΑ 3

Η 3η ημέρα του Greece Rally 2024 έφερε έντονη δράση, καθώς οι αναβάτες αντιμετώπισαν μια...