MXOEN 2025 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Η Infront Moto Racing και η FIM Europe θα ήθελαν να ανακοινώσουν μια νέα προσθήκη στο αγωνιστικό ημερολόγιο αυτή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Motocross 2025. Το πολυαναμενόμενο Motocross των Ευρωπαϊκών Εθνών 2025 (MXoEN) θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία στις 12 Οκτωβρίου 2025, στο Castelnau de Levis της Γαλλίας, από την αρχική του ημερομηνία που είχε οριστεί στις 21 Σεπτεμβρίου.

Οι καλύτεροι έφηβοι και γυναίκες αθλητές της Ευρώπης θα συγκεντρωθούν στη Γαλλία για να διαγωνιστούν για τον διάσημο τίτλο MXoEN, κάνοντας τον Οκτώβριο έναν συναρπαστικό μήνα για τους λάτρεις του motocross. Το 2024, η ομάδα της Ιταλίας κέρδισε το τρόπαιο MXoEN με τους Francesco Bellei, Nicolò Alvisi, Andrea Uccellini και David Cracco να τοποθετούν τη χώρα τους στην κορυφή αυτής της διοργάνωσης. Στο WMXoEN, ήταν η ομάδα της Ισπανίας με τη Daniela Guillen και τη Jana Sanchez που έφτασε στην κορυφή με δυνατούς αγώνες από το δίδυμο και δύο νίκες για την Guillen.

Το MXoEN και το WMXoEN υπόσχονται να είναι ένα ακόμα highlight για πολλούς νέους Ευρωπαίους αναβάτες που θα καταβάλουν όλες τους τις δυνάμεις για να βάλουν τη χώρα τους στο πρώτο σκαλί του βάθρου και ελπίζουμε ανάμεσα τους να βρεθεί ξανά και η χώρα μας!

4829 More posts in ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS 2024 5/6

Η ΑΜΟΤΟΕ ανανέωσε τις βαθμολογίες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2024 μετά και τον πέμπτο αγώνα...