Πρίμ και νέες πληροφορίες για τον αγώνα στις Σπέτσες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αναφορικάμε τον αγώνα του Π.Π ΜΧ που θα διεξαχθεί στις Σπέτσες, το προσεχέςΣαββατοκύριακο 24 & 25 Απριλίου 2010, πέραν της δεκαλέπτου διάρκειας (από «Κόστα»),προς και από, το νησί, των τακτικών δρομολογίων που ανακοινώθηκαν στον Ειδικόκανονισμό του Αγώνα, θα υπάρξουν και άλλα έκτακτα δρομολόγια, για τις ημέρεςΠαρασκευή και Σάββατο, προς

Ανακοινώνεται ότι:

1. Αναφορικάμε τον αγώνα του Π.Π ΜΧ που θα διεξαχθεί στις Σπέτσες, το προσεχέςΣαββατοκύριακο 24 & 25 Απριλίου 2010, πέραν της δεκαλέπτου διάρκειας (από «Κόστα»),προς και από, το νησί, των τακτικών δρομολογίων που ανακοινώθηκαν στον Ειδικόκανονισμό του Αγώνα, θα υπάρξουν και άλλα έκτακτα δρομολόγια, για τις ημέρεςΠαρασκευή και Σάββατο, προς τιςΣπέτσες, των οποίων το ωράριο δρομολογίων θα καθοριστεί, με βάση τονμεγαλύτερο αριθμό των οδηγών που θα θέλει να μετακινηθεί, κάποια, ίδια,συγκεκριμένη ώρα.

2. ΧΡΗΜΑΤΙΚΑΕΠΑΘΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: Όπως μας ενημέρωσε γνωστός χορηγός (του οποίου το όνομα θαανακοινωθεί, στις απονομές του αγώνα αυτού), προσφέρει στην πρώτη 12άδα τωνοδηγών των κατηγοριών ΜΧ1, ΜΧ2 και OPEN,που θα προκύψει από την σύμπτυξη των βαθμών που θα συγκεντρώσουν συνολικάκαι στα δύο σκέλη, οι πρώτοι δώδεκα οδηγοί, στις κατηγορίες αυτές,το ποσό των 1.830 € συνολικά. Δηλαδή610 € για κάθε κατηγορία, από τις παραπάνω τρεις που αναλύονται ως εξής: 1ος(α+β σκέλος) 150 €, 2ος 100€, 3ος 70 €, 4ος 50€ και 5ος έως και 12οςαπό 30 € έκαστος.

3. Κατηγορία85 κ.ε: Ποσό 20€ επίσης, θα διατεθεί για καθένα οδηγό της κατηγορίας 85 κ.ε,όσοι και εάν είναι αυτοί.

4. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙότι ΚΑΙ στον αγώνα αυτόν, του 2ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος, όπωςκαι σε οποιονδήποτε αγώνα 2010, της Ο.Μ.Ε, θα ισχύσει, η με ημερομηνία22-3-2010 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΟΔΗΓΩΝ Ο.Μ.Ε ΕΤΟΥΣ 2010 (www.ome-moto.gr),με τον τίτλο, “ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΓΩΝΑ, ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩ».

1819 More posts in ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS Η FANTIC ΜΕ ΚΟΥΖΗ, ΒΑΓΓΕΛΑΚΟ ΚΑΙ ΛΥΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στα Τρίκαλα...