Διήμεροι οι Αγώνες της ΟΜΕ

ANAKOINΩΣΗ Το Δ.Σ. της Ο.Μ.Ε. λαμβάνοντας σοβαρά  τις  προτάσεις των οδηγών οι οποίες τέθηκαν στις διάφορες συναντήσεις που κατά καιρούς έγιναν, κάνει δεκτή την αίτησή τους να γίνονται οι πρωταθληματικοί αγώνες ΜΧ  διήμεροι με την ημέρα του Σαββάτου να γίνονται οι δοκιμές όλων των κατηγοριών καθώς επίσης να γίνονται οι δύο αγώνες της  κατηγορίας ΜΧ65 και ένας αγώνας της κατηγορίας OPEN. Ο δεύτερος αγώνας αυτής της κατηγορίας θα γίνει την Κυριακή ανάμεσα από τους δύο αγώνες των πρωταθληματικών κατηγοριών ΜΧ2, ΜΧ1, και ΜΧ85.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου θα ξεκινάει από τις 10.00 έως τις 14.00 με τον Τεχνικό Έλεγχο ο οποίος όμως θα συνεχίσει να υπάρχει μέχρι και τις 18.00 που θα τελειώνουν και οι αγώνες μόνον εάν συντρέχουν λόγοι.

ΜΟΝΟ για τον συγκεκριμένο αγώνα, θα υπάρχει και την Κυριακή Τεχνικός Έλεγχος για όποιους θελήσουν να έρθουν και να τρέξουν μόνο αυτή την ημέρα, ΧΩΡΙΣ πρόστιμο ή προσαυξήσεις.

Οι δοκιμές που θα είναι μόνο χρονομετρημένες, θα ξεκινούν στις 12.00 με την κατηγορία OPEN και στην συνέχεια με τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Την Κυριακή το πρόγραμμα θα ξεκινάει στις 9.30 με το ζέσταμα κα στην συνέχεια θα έχουμε τους  αγώνες να ξεκινάνε με την ΜΧ2 στις 11.00 ακριβώς.

Οι απονομές θα γίνονται αμέσως μετά τον τερματισμό της κάθε κατηγορίας για όλες τις κατηγορίες.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα αναρτηθεί σύντομα, θα τελειώνει στις 15.30. Προσπαθήσαμε να ικανοποιήσουμε και τους αθλητές οδηγούς που έρχονται από μακριά, ιδιαιτέρως  αυτούς που είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσουν καράβι ή αεροπλάνο.

Η κατηγορία Quad R θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα κύπελλα ΜΧ της Δυτικής Ελλάδας και σε κάποιες πίστες που θα είναι αποκλειστικά για τους συγκεκριμένους αγώνες.

Από το Δ.Σ.

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...