Φωτοιστορίες ΜΧ3 Μεγαλόπολη – Οι Αγώνες 1

Βρισκόμαστε λίγο πριν την καλοκαιρινή ανάπαυλα των αγώνων motocross στην χώρα μας και οι εξελίξεις τρέχουν με φρενήρη ρυθμούς που προσπαθούμε να ακολουθήσουμε. Ξαναγυρνάμε με φωτοιστορίες σε κάτι που φαίνεται παλιό έστω κι αν δεν έχουν περάσει ούτε δέκα μέρες από τότε που πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ΜΧ3 στην Μεγαλόπολη.

Οι Salvini #23, Arco #40 και Campano, προσπαθούν να καταλάβουν γιατί το πρόγραμμα δεν ξεκίνησε στην ώρα του το Σάββατο. Αργότερα μάθαμε ότι είχε καθυστερίσει να έρθει ο γιατρός του αγώνα.

Ο τελικός νικητής του αγώνα Guillod #173, έδινε μάχες από το Σάββατο όπως εδώ με τους οδηγούς της Husqvarna Cevelin #141 και Irt #20.

Ο κόσμος γέμισε τα paddocks ώστε να δει από κοντά, μετά από πολλά χρόνια ομάδες παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Ελλάδα.

Κοσμάς και Χρονόπουλος συζητούν στα δοκιμαστικά του Σαββάτου. Στο τέλος, ο Κοσμάς θα καταλάμβανε την 14η θέση του ελληνικού GP, μπροστά από κάθε άλλο έλληνα οδηγό.

Άφθονο θέαμα χάρισε ο αργεντινός Dario Arco στην Μεγαλόπολη, κερδίζοντας το χειροκρότημα των θεατών και τις δύο ημέρες.

Ο Νεκτάριος Παπαβασιλείου αγωνίστηκε στην ΜΧ3 και όταν δεν είχε αγώνες η κατηγορία του έμενε στην πίστα να δει την Ε-ΜΧ2. Έδειχνε να χαίρεται την κάθε στιγμή.

Ο Κουζής ετοιμάζεται για την εκκίνηση, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στην ΜΧ3.

Οι Campano και Arco κοιτούν τα αποτελέσματα με τους μηχανικούς τους στην οθόνη της ομάδας. Στην ίδια οθόνη έδιναν ομηρικές μάχες τα βράδια παίζοντας motocross στο playstation.

Δύο διαφορετική νοοτροπίας οδηγοί κάτω από την ίδια τέντα. Από την μια ο Campano, τεχνικός, έξυπνος οδηγός με φυσική ταχύτητα και από την άλλη ο Arco οδηγός ροής με τεράστια φυσική κατάσταση.

Υπήρξε σύγχυση με τις συμμετοχές των ελλήνων αναβατών και με την χορηγία που υπήρχε στο τραπέζι. Στο γενικό μπλέξιμο μπήκε και η ΟΜΕ δηλώνοντας τελικά τους μισούς οδηγούς η ΟΜΕ και τους άλλους μισούς η ΑΜΟΤΟΕ. Όλα όπως πάντα έγιναν την τελευταία στιγμή και οι οδηγοί δεν ήξεραν τα νούμερα που είχαν στον αγώνα όποτε και δεν είχαν ετοιμάσει τις μπλούζες με το υποχρεωτικό στην ΜΧ3 νούμερο στην πλάτη.

Η εκκίνηση του πρώτου σκέλους της Ε-ΜΧ2.

Από τους λίγους που δεν θα θέλουν να θυμούνται την Μεγαλόπολη είναι και ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ε-ΜΧ2, Jernej Irt #20. Έχασε πολλούς βαθμούς.

Προβλήματα στην Μεγαλόπολη είχε και ο Campano κυρίως με την ζέστη αλλά και με την ηλεκτρονική στο Yamaha του στο πρώτο σκέλος, που είχε πάρει νερά και του έκανε διακοπές.

Λίγο μετά την εκκίνηση του δεύτερου σκέλους με τον Salvini μπροστά και τον Κουζή να βρίσκεται στην πέμπτη θέση.

Στο πρώτο σκέλος ο Salvini δεν πήρε καλή εκκίνηση και δυσκολεύτηκε να περάσει τον ομόσταυλο του Irt.

Ο Matevz Irt αν και δεν πήγε καλά στο δεύτερο σκέλος της Μεγαλόπολης, ωστόσο είναι άνετα τρίτος στην βαθμολογία της ΜΧ3.

4021 More posts in ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟΝ 14Ο ΓΥΡΟ ΤΟΥ NASHVILLE

Ο 14ος γύρος του AMA Supercross 2024 αποτέλεσε αρνητικό σταθμό για την συνέχεια του πρωταθλήματος...