ΑΜΛΕΧ – Ανακοίνωση για τον αγώνα MΧ της ΟΜΕ 3-4/12/11 στην πιστα της Χαλκιδας

Η ΑΜΛΕΧ… απουσιαζει…. προς αποφυγη παρεξηγησεων
Τα τελευταία γεγονοτα στο χωρο του moto-cross, προβληματικοι αγωνες, αποχή οδηγων, καταγγελιες, αναβολη αγωνων, αγωνες με ελαχιστες συμμετοχες, η σταση του ΑΣΟΑΜ απεναντι στα 2 πρωτα πρωταθλήματα  αποφασεις για διακοπή και επανεκινηση πρωταθληματος, σε συνδιασμο με την κατασταση της δημοτικης πιστας της Χαλκίδας μας οδηγησαν στην αποφαση να μη διοργανωσουμε αγωνες στη πιστα μας για το υπολοιπο 2011 και σε συνεννοηση με το Δήμο της Χαλκιδας τον εμπλουτισμο της με καινουρια αμμο,ωστε να καταστει καταλληλη για αγωνες και προπονησεις ΜΟΤΟ-CROSS.

Κατω απ αυτες τις συνθηκες λοιπον αρνηθηκαμε την διοργανωση αγωνων και για τις 2 ομοσπονδιες.Η μεν πρωτη ως γνωστον μετεφερε τον αγωνα της στο Αργος. Η δε δευτερη μετα απο επανειλημμενες αρνησεις της ΑΜΛΕΧ πηρε την παραχωρηση της χρησης της πιστας??απο το Δημο της Χαλκιδας ενω γινονται εργασιες καταβολης της αμμου μεσα στην πιστα.
Κατανοουμε την αναγκη των ομοσπονδιων να ολοκληρωσουν τα πρωταθληματα τους, οπως οπως και με καθε τροπο,δεν καταλαβαινουμε ομως την εμμονη τους στο να γινει ο συγκεκριμενος αγωνας στην πιστα της Χαλκιδας.
Η ΑΜΛΕΧ αθλητικη μοτοσυκλετιστικη λεσχη Χαλκιδας μετα απο πολλα χρονια στο χωρο της μοτοσυκλετας και με πολλους αγωνες στο ενεργητικο της στο ΜΟΤΟ-CROSS και παλαιοτερα στο ENDURO προσπαθουσε αναλογα με τους διαθεσιμους πορους και την διαθεση & ευχαιρεια των μελων της, καθοτι δεν ειμαστε επαγγελματιες οργανωτες αγωνων, να διοργανωνει επιτυχημενους αγωνες που να αναδεικνυουν την λεσχη,την πολη και την πιστα της Χαλκιδας. Eτσι λοιπον αρνουμαστε να συμμετασχουμε στον αγωνα 3/4 Δεκεμβριου της ΟΜΕ και δε θα εχουμε καμια αναμειξη στη διοργανωση του συγκεκριμενου αγωνα.

Ευχομαστε σε οργανωτες και συμμετεχοντες καλη οργανωση και καλο αγωνα και να περασετε καλα στην πολη μας.

Η ΑΜΛΕΧ θα απουσιαζει… Τα κλειδια της Πιστας στον κ. Αναμουρλιδη αυτο το Σαββατοκυριακο και εκει πρεπει να απευθυνθει πας ενδιαφερομενος οπως επισης και ο ΑΣΟΑΜ προκειμενου να ελεγξει την καταλληλοτητα της, αν ισχυουν βεβαια ακομα οι ανακοινωσεις τους & σε καθε περιπτωση.

Ραντεβου το 2012…. υπο αλλες συνθηκες βεβαια.

ΑΜΛΕΧ Αθλητικη Μοτοσυκλετιστικη Λεσχη Χαλκιδας.

4028 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ OFFROAD ENDURO MY23

Ποτέ δεν υπήρξε καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε τις κορυφαίες enduro μοτοσυκλέτες της αγοράς από...