Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα με τον N.Deparrois

DSC_0552ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ
Το πρώτο μάθημα αγωνιστικής οδήγησης enduro σε πραγματικές συνθήκες αγώνα διοργανώθηκε με επιτυχία στην περιοχή των Σερρών την δευτέρα 28/10/13 σε συνεργασία με την ΛΑΜΣ. Σύσσωμη η ομάδα μας INA TV Racing και ο Nicolas Deparrois έδειξαν σε όλους όσους παρευρέθησαν λεπτομέρειες και τεχνική οδήγησης ανωτέρου επιπέδου σε όλα τα τερέν που μπορεί να συναντήσει ένας αναβάτης σε αγώνα enduro.
Αρχή του μαθήματος σε θεωρητικό επίπεδο, σωστή προετοιμασία της μοτοσυκλέτας και εκμάθηση λεπτομερειών πριν την οδήγηση. Απάντηση ερωτημάτων σχετικά με την συντήρηση και ετοιμασία της μοτοσυκλέτας πριν τον αγώνα, την προπόνηση και την προετοιμασία του αναβάτη από τον Nicolas Deparrois για τις ανάγκες που απαιτούνται να καλύψουν μια σωστή και ασφαλή συνέχεια του αθλητή-αναβάτη enduro. Σωστό ντύσιμο για την ασφάλεια και την άνεση του, βασικός τομέας πριν από κάθε αγώνα, σωστή επιλογή ελαστικών και εξαρτημάτων της μοτοσυκλέτας.
Το μάθημα έγινε σε πραγματική ειδική διαδρομή, για πρώτη φορά στην Ελλάδα και περιλάμβανε οδήγηση σε άμμο, λάσπη, νερό, δάσος, μονοπάτι με ανηφόρα-κατηφόρα καθώς και πολλές άλλες δυσκολίες που συναντώνται στις ειδικές διαδρομές των αγώνων enduro. Πέρασμα κορμών και άλλων εμποδίων, που είναι πλέον κανόνας στην σύγχρονη μορφή αγώνων.
Όλοι οι αναβάτες έδειξαν μεγάλη αφοσίωση και θέληση να μάθουν όσα περισσότερα από τα μυστικά τους έλεγε ο Nicolas καθ όλη την διάρκεια της μέρας. Από την πλευρά του ο “Νίκος” έμεινε πολύ ικανοποιημένος με το επίπεδο όλων όσων συμμετείχαν στο μάθημα, τόσο από τους πρωταθλητές που μας τίμησαν όσο και από όλα τα παιδιά που ήταν παρόν διασκεδάζοντας.
Στην συνέχεια περάσαμε στον χώρο των paddocs, οι αναβάτες είχαν την ευκαιρία να δουν από “μέσα” το πως είναι μια επαγγελματική ομάδα enduro. Φωτογραφίες και αναμνηστικά μοιράστηκαν σε όλους. Παράλληλα γιορτάσαμε και την κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία νέων αναβατών (ΕΝ) που κατέκτησε ο Μιχάλης Ντουζένης, ο Ελληνας αναβάτης που υποστηρίζεται από την ομάδα μας παρέα με τον Πάνω Κακολύρη (Ε1) ο οποίος νίκησε και τις δύο μέρες του τελικού αγώνα enduro για το 2013.
Κατόπιν ήρθε η ώρα του Motocross part of the day.
Οδήγηση επιπέδου παγκοσμίου πρωταθλήματος από τον Nicolas Deparrois αλλά και από τους καλύτερους νέους Έλληνες αναβάτες motocross έγινε στην πίστα εντός του αυτοκινητοδρομίου Σερρών, την πίστα που όλοι θυμόμαστε από τον τελικό του six days 2008.
Εδώ ο Νίκος δίδαξε στην κυριολεξία πολλά από τα μυστικά του, μιας και προέρχεται από τον χώρο του motocross.
Δοκιμές και εναλλακτικές λύσεις σε έναν προς ένα αναβάτη εώς το τέλος της ημέρας εντός πίστας, αφήνοντας σε όλους την χαρά και την ικανοποίηση και μια υπόσχεση να ξαναβρεθούμε σύντομα…
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην τέλεση της διοργάνωσης μας καθώς και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν !!!
Μείνετε συντονισμένοι στην καλύτερη ομάδα !!!

This slideshow requires JavaScript.

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...