TO KATAΣΤΗΜΑ EMC ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο οπλοστάσιο της EMC Οικονόμου προστέθηκε μια ολοκαίνουργια ιστοσελίδα. Μπες και μάθε τα πάντα για KTM-HUSQVARNA-BAJAJ.
Με στόχο την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η EMC Οικονόμου, δημιούργησε έναν νέο ιστότοπο μέσα από τον οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για οτιδήποτε αφορά τα μοντέλα της ΚΤΜ-HUSQVARNA-BAJAJ. Με ένα κλικ στο www.emcoikonomou.com μπορείτε να δείτε όλα τα μοντέλα των εταιρειών KTM, HUSQVARNA και Bajaj καθώς και τον πλήρη κατάλογο με αξεσουάρ Power Parts καθώς και τα γνήσια είδη ένδυσης Power Wear. Επίσης, μέσα από το site μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για τις ισχύουσες προσφορές και να μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα του αφορούν τις παραπάνω εταιρείες.

Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να απευθυνθείτε στην EMC Οικονόμου για εξουσιοδοτημένο service KTM και Bajaj για να είστε σίγουροι ότι κάθε εργασία πραγματοποιείται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που ορίζουν οι εταιρείες. Τέλος, μπορείτε να προμηθευτείτε γνήσια ανταλλακτικά που είναι τα μόνα που μπορούν να διασφαλίσουν την καλή λειτουργία και τη μακροζωία της μοτοσυκλέτας.

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...