Space Riding Vol.2: Ο Julien Dupont… στην Αφροδίτη!

Space Riding Vol.2_Julien Dupont_teaserΤο σεληνιακό σκηνικό του Σαρακήνικου της Μήλου ήταν μόνο η αρχή. Ο παγκοσμίου φήμης αθλητής Trial-X, Julien Dupont, επιστρέφει στην Ελλάδα δύο χρόνια μετά για να συνεχίσει το εντυπωσιακό ταξίδι του. Ποιος ελληνικός προορισμός αποτελεί την επόμενη διαστημική στάση του Γάλλου rider; Η συνέχεια επί της οθόνης…

«Ήρθε η ώρα για μια καινούργια πρόκληση, έναν νέο «πλανήτη»…» δήλωσε ο περίφημος Γάλλος αθλητής Trial-X, Julien Dupont, και τελικά βρήκε αυτό που έψαχνε στο κυκλαδίτικο νησί της Μήλου και συγκεκριμένα στην κατάλευκη παραλία του Σαρακήνικου. Εκεί, τον Αύγουστο του 2013, ο Julien επιδόθηκε σε εντυπωσιακά tricks, στα πλαίσια ενός ολονύκτιου session στην παραλία με την μοναδική μορφολογία, που θύμιζε μια εξωπραγματική βόλτα στη Σελήνη.

Τελικά, ο πρωτοπόρος του Trial-X έδωσε τη συνέχεια, εξερευνώντας αυτή τη φορά τον πλανήτη της Αφροδίτης κάπου πάνω στον ελληνικό χάρτη… Ποιος είναι αυτός ο νέος προορισμός; Μείνετε συντονισμένοι για τα αποκαλυπτήρια του μέσα από το εντυπωσιακό clip που θα δημοσιευτεί στις 29 Απριλίου στο www.redbull.com!

Πάρτε μια γεύση από το SpaceRiding Vol. 2 στο παρακάτω trailer :

 

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...