Νέα συνεργασία με την Drakos Engineering!

drakos logo (2)Μια από τις παλιότερες εταιρείες στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με μεγάλη εμπειρία και παράδοση στην βελτίωση και συντήρηση του κινητήρα. έγινε συνοδοιπόρος στην προσπάθεια  ενημέρωσης και ανάδειξης του motocross εδώ στο mixn.gr. H Drakos Engineering μπαίνει δυνατά στον χώρο του motocross με προϊόντα και υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε την μέγιστη απόδοση της μοτοσυκλέτα σας. 

Εκτός από τις γνωστές εργασίες του μηχανουργείου που καθιέρωσαν την Drakos Engineering μια από τις κορυφαίες εταιρείες βελτίωσης του κινητήρα με πολλές και σημαντικές επιτυχίες σε αγώνες μοτοσυκλέτας ταχύτητας, dragster και motocross, η εταιρεία πρόσθεσε τα τελευταία χρόνια δίπλα στα μεγάλα ονόματα που αντιπροσωπεύει Wossner, ProX, Boyesen, Ferrea, ARP, Athena Get και τις γνωστές εταιρείες Selle Dalla Valle, OGIO, ZRP και GoPro.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Drakos Engineering στο τηλέφωνο 210-8251640 ή μπορείτε να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας  drakosengineering.com που θα είναι σε πλήρη λειτουργία τις επόμενες ημέρες.

2015 drakos brands

 

 

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...