Προκύρυξη Οικονομικής Ενίσχυσης Οδηγών ΟΜΕ

Η  Ο.Μ.Ε,  γνωρίζοντας πολύ καλά, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί – αθλητές των αγώνων μοτ/τας,  σε συνδυασμό και με  την άσχημη οικονομική συγκυρία στην Πατρίδα μας, προωθεί και εξαγγέλλει για το έτος 2010, την παρακάτω οικονομική ενίσχυση στους οδηγούς (όποιοι και εάν είναι αυτοί, αδιαφόρως βαθμολογικής κατατάξεως), ως εξής:
Ο.Μ.Ε
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΟΔΗΓΩΝ ΕΤΟΥΣ 2010
«ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΓΩΝΑ,  ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩ»

Η  Ο.Μ.Ε,  γνωρίζοντας πολύ καλά, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί – αθλητές των αγώνων μοτ/τας,  σε συνδυασμό και με  την άσχημη οικονομική συγκυρία στην Πατρίδα μας, προωθεί και εξαγγέλλει για το έτος 2010, την παρακάτω οικονομική ενίσχυση στους οδηγούς (όποιοι και εάν είναι αυτοί, αδιαφόρως βαθμολογικής κατατάξεως), ως εξής:
1. ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ: Όλοι οι οδηγοί (μοτ/τας ή τετράκυκλων οχημάτων ή ειδικών οχημάτων), με έγκυρη και ισχυρή Λισάνς ΟΜΕ, έτους 2010, που θα συμμετάσχουν σε οποιουσδήποτε αγώνες, οποιασδήποτε μορφής (ασφάλτου ή χώματος), που προκηρύσσει η Ο.Μ.Ε.
2. ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΟΙΚ. ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ: Οι δέκα πέντε (15) πρώτοι οδηγοί, αδιαφόρως των αγώνων (σε αριθμό και είδος), που θα έχουν συμμετάσχει, αρκεί να έχουν συμπληρώσει, κατ’ αύξουσα σειρά, σύμφωνα με τους συνολικούς πόντους που θα έχουν μαζέψει στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς 2010, κάποια από τις παραπάνω θέσεις, της πρώτης 15άδας.
3. ΠΩΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ 15άδα: Από την Κυριακή 21-2-2010, που ισχύει η παρούσα προκήρυξη, κάθε οδηγός, με τις προϋποθέσεις της § (1)  της παρούσας, μαζεύει τόσους πόντους σε κάθε αγώνα που θα τερματίσει, όσους θα είναι το αντίστοιχο αντίτιμο της συμμετοχής του, σε οποιονδήποτε αγώνα (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Έπαθλο). Αν, π.χ, έχει συμμετάσχει σε έναν αγώνα, όπου κατέβαλε παράβολο συμμετοχής στον οργανωτή 60 € και έχει τερματίσει και στα π.χ δύο σκέλη του συγκεκριμένου αγώνα, θα έχει μαζέψει (30+30)= 60 πόντους. Αν έχει τερματίσει σε ένα αγώνα από τους δύο, θα έχει μαζέψει 30 πόντους.  Οι οδηγοί της κατηγορίας 85 κ.ε ΜΧ, ειδικά, θα λαμβάνουν 20 πόντους, σε κάθε σκέλος κ.ο.κ.
4. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΟΝΤΩΝ ΜΕ ΑΛΛΟΝ Ή ΑΛΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ: Το Δ.Σ της Ο.Μ.Ε θα υποδείξει τον οδηγό που θα δικαιούται της οικονομικής ενισχύσεως, συγκρίνοντας την βαθμολογική κατάταξη, σε σύνολο βαθμών κατάταξης (βαθμολογία αγώνων για την ανάδειξη Πρωταθλητή, Κυπελλούχου κλπ), σε όλους τους αγώνες που θα έχει συμμετάσχει ο κάθε ένας από τους δύο ή περισσότερους ισοψηφίσαντες σε πόντους (για το χρηματικό έπαθλο), οδηγούς.
5. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ότι στη παρούσα προκήρυξη, εκείνο που μετράει είναι ο συνολικά τελικός, αριθμός των πόντων που θα συγκεντρώσει ο κάθε οδηγός, που θα προέλθει από το σύνολο των αγώνων που θα έχει συμμετάσχει, καταβάλλοντας οποιοδήποτε παράβολο συμμετοχής, σε όλη την χρονιά, αδιαφόρως της οποιασδήποτε βαθμολογικής του κατάταξης, η οποία θα παίξει ρόλο, μόνο προκειμένου επί ισοψηφίας, συνολικής συλλογής πόντων.
6. ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ: Στη πρώτη 15άδα, των οδηγών, ως παραπάνω, θα μοιραστεί, στη τελετή βράβευσης Πρωταθλητών, Κυπελλούχων κλπ της Ο.Μ.Ε έτους 2010, συνολικά το ποσό των 15.000 €, ως εξής : Οι πέντε (5) πρώτοι οδηγοί (θέσεις 1 – 5), θα λάβουν το ποσό των 1.500 € έκαστος, ενώ οι υπόλοιποι δέκα (10), δηλαδή θέσεις 6-15), θα λάβουν το ποσό των 750 € έκαστος. Η παρουσία του κάθε οδηγού προσωπικά, στη τελετή, είναι απαραίτητη, για να λάβει τη συγκεκριμένη οικονομική ενίσχυση.
7. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ: Η παρούσα δεν θα ισχύσει, εφόσον για λόγους ανωτέρας βίας, π.χ οικονομικούς κλπ, δεν πραγματοποιηθούν οι ελάχιστοι προβλεπόμενοι αγώνες, για να προσμετρήσει βαθμολογικά, ο κάθε προκηρυχθείς, από την Ο.Μ.Ε, θεσμός (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Έπαθλο κλπ).
8. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΟΝΤΩΝ: Από το ενεργό site της Ο.Μ.Ε  www.ome-moto.com, τρεις ημέρες μετά την ανάρτηση των αποτελεσμάτων του κάθε αγώνα. Έναρξη παρακολούθησης πόντων, από 3-4-2010.
9. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΝΤΟΙ: 1. Για το δεύτερο εξάμηνο των αγώνων (όποιοι και εάν είναι αυτοί), θα υπάρχει bonus βαθμών ( +10 π.), για κάθε αγωνιστικό σκέλος, που θα τερματίσουν, για όλους τους αθλητές. 2. Πόντους επιπλέον (+30 π. για κάθε σκέλος), θα λάβουν και (όλοι) όσοι αθλητές συμμετάσχουν (απλή συμμετοχή),  στους πάσης φύσεως αγώνες των Εθνικών Ομάδων ΜΧ, Enduro, R.R  κλπ.,  (α’ ή β’ εξαμήνου), εντός ή εκτός Ελλάδος. Ειδικά όμως, οι αθλητές που θα οριστούν να αγωνιστούν, σε οποιαδήποτε κατηγορία, ως επίσημη συμμετοχή της Εθνικής Ομάδος (οι οποίοι και θα «φέρουν» τους βαθμούς στη χώρα μας, σε επίπεδο χωρών), θα λάβουν επιπλέον ως “extra bonus” (και για να ενισχυθεί, ταυτόχρονα,  ο θεσμός της Εθνικής Ομάδας), άλλους, +20 πόντους, σε κάθε σκέλος που θα τερματίσουν. Και όλοι οι πόντοι αυτοί, οι προερχόμενοι από τους διεθνείς αγώνες της ΟΜΕ, θα προστεθούν σε αυτούς που θα έχει μαζέψει ο κάθε αθλητής, ατομικά, από το σύνολο των αγώνων της ΟΜΕ, που θα έχει συμμετάσχει μέσα στο 2010.

Από το Δ.Σ της Ο.Μ.Ε

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...