Δελτίο Προπόνησης

Νέα Ενημέρωση Σε αυτήν την ενότητα του mxin.gr θα βρίσκεται τις τελευταίες ενημερώσεις για τις διαθέσιμες πίστες για προπόνηση και γενικότερα ότι αφορά τις πίστες και τους χώρους όπου μπορούμε να κάνουμε motocross προπόνηση.

Το πρώτο δελτίο ξεκινάει με τις πίστες που κλείνουν για να προετοιμαστούν καλύτερα για τους αγώνες που έπονται. Η πιο διάσημη πίστα τον τελευταίο καιρό είναι η πίστα της Χαλκίδας όπου μετά τον πρώτο φετινό αγώνα παρέμεινε κλειστή ώστε να συνεχιστούν οι εργασίες αναβάθμισης της. Φημολογείται ότι θα ανοίξει αυτήν την Κυριακή για μια πρώτη δοκιμαστική λειτουργία σαν χώρος προπόνησης. Μόλις υπάρχουν νεότερα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Την τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα που έχει αναλάβει για το πρωτάθλημα της ΟΜΕ η πίστα των Σπετσών, μπορείτε να κάνετε μόνο αυτό το Σάββατο καθώς η πίστα θα κλείσει για να προετοιμαστεί για τον αγώνα στις 25/4/2010. Το mxin.gr θα είναι παρόν σε αυτόν τον αγώνα.

Κλειστή είναι και η πίστα του Βόλου και αυτή για προετοιμασίες καθώς την άλλη εβδομάδα φιλοξενεί τον τρίτο αγώνα Βορείου Ελλάδος. Το mxin.gr θα είναι παρόν και σε αυτόν τον αγώνα.

Νέα Ενημέρωση Η Χακίδα τελικά δεν παίζει για πρωοπόνηση ακόμα, πιθανότατα τον άλλο μήνα. Επίση η πίστα των Τρικάλων είναι κλειστή για να προετοιμαστεί για τον αγώνα του Παν. Πρωτ. ΑΜΟΤΟΕ την άλλη εβδομάδα.

4032 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΤΟ TOURATZIDIS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αντιπροσωπεία  PEUGEOT MOTORCYCLES και Επίσημο HONDA SERVICE - Η οικογένεια Τουρατζίδη είναι...