ΜΧ3 Μεγαλόπολη – Πληροφορίες Θεατών

Ο αγώνας ΜΧ3 της Μεγαλόπολης είναι πλέον προ των πυλών. Οι οργανωτές της Youthstream βρίσκονται ήδη στην πίστα και όλα είναι έτοιμα να υποδεχτούν και τους τελευταίους αναβάτες που ακολουθούν τον θεσμό. Οι τελευταίοι που θα φτάσουν στην πίστα είναι οι θεατές και παρακάτω θα βρείτε ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες για τον αγώνα.

.

Η πίστα της Μεγαλόπολη βρίσκεται στο χωρίο Πλάκα λίγο έξω από την Μεγαλόπολη. Μόλις βρεθείτε στην Μεγαλόπολη ακολουθείτε τον δρόμο δίπλα από την κεντρική πλατεία της πόλης που οδηγεί στην Καρύταινα. Μόλις περάσετε το χωριό Πλάκα θα δείτε τις ταμπέλες που θα σας οδηγήσουν στον αγώνα.

Οι θεατές θα μπορούν να έρθουν στην πίστα από την κύρια είσοδο, στην βόρεια πλευρά, ΜΕΤΑ την κοινότητα της Πλάκας (όχι μέσα από το χωριό), όπως συμβαίνει πάντα στους μεγάλους αγώνες στην Μεγαλόπολη.

Το εισιτήριο κοστίζει 15€ και τις 2 ημέρες συνολικά, δηλαδή, είτε έρθετε μια ημέρα (την Κυριακή) είτε 2 ημέρες (Σαβ. & Κυριακή) το κόστος είναι 15€ συνολικά. Δεν θα υπάρχει επιπλέον χρέωση για την είσοδο στα Paddocks.

Για όσους έρθουν νωρίτερα από την ημέρα του αγώνα υπάρχουν ξενοδοχεία στα γύρο χωριά και στην Μεγαλόπολη και όσοι επιθυμούν να κατασκηνώσουν (camping), θα υπάρχει δωρεάν διαθέσιμο για ελεύθερο (όχι οργανωμένο) camping το τελευταίο επίπεδο των paddock της πίστας εκεί που βρίσκονται τα πλυντήρια.

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...