MXDN 2010 – Η ομάδα του Βελγίου

Μια από τις ιστορικότερες χώρες του MXDN αλλά και γενικότερα του motocross ανακοίνωσε τους οδηγούς που θα την εκπροσωπήσουν στο φετινό εθνών. Ο team manager του Βελγίου Joel Smets διοργάνωσε την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας των πέντε οδηγών εκ των οποίων θα γίνει η τελική επιλογή, επιφυλάσσοντας μια μεγάλη έκπληξη σμπεριλαμβάνοντας τον Ken deDycker στην ομάδα.

Η πρώτη επιλογή των οδηγών συμπεριλάμβανε για την ΜΧ1και ΜΧ3 τον Clement Desalle που βρίσκεται δεύτερος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, τον Steve Ramon τέταρτος και τον Ken deDycker που βρίσκεται στην έβδομη θέση. Για την ΜΧ2 ο Jeremy vanHorebeek που βρίσκεται στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος και ο Joel Roelants που είναι στην ένατη θέση θα διεκδικήσουν μια θέση στην ομάδα.

Έκπληξη αποτέλεσε η επιλογή του deDycker στην ομάδα μετά την περσινή αντιπαράθεση που είχε ο οδηγός και ο team manager Joel Smets. Για το γεγονός αυτό ο Smets είπε τα εξής: Με τον Ken είχαμε κάποιες παρεξηγήσεις πέρσι και στο φετινό GP της Γερμανίας ήρθαμε σε επαφή και ξεκαθαρίσαμε ορισμένα πράγματα. Ήταν άσχημο αυτό που συνέβη πέρσι και με στεναχώρησε το γεγονός ότι δήλωσε πως δεν θέλει να συμμετάσχει ξανά στην ομάδα των Εθνών. Νομίζω ότι έχει καταλάβει γιατί δεν τον επέλεξα πέρσι και πιστεύω ότι αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ο Ken είναι πάλι στην ομάδα και για μένα είναι πολύ καλό”.

Τέλος ο Smets δήλωσε ότι ο μόνος που είναι σίγουρα στην τελική ομάδα από τώρα είναι φυσικά ο Desalle χωρίς να γνωρίζει ακόμα αν θα είναι στην ΜΧ1 ή ΜΧ3 και αναμένεται στις 15 Αυγούστου να ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι δύο οδηγοί της ομάδας.

4026 More posts in ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ “BEHIND THE GATE”…ROCK ‘N’ RIOLA!

Το επεισόδιο No3 της σειράς "Behind the Gate" σας μεταφέρει βαθύτερα στη δράση από την...