OME – Απονομές Παν. Πρωτ. Motocross 2010

Με μια όμορφη τελετή η ΟΜΕ βράβευσε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Καλαμπάκας τους νικητές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  motocross της περσινής χρονιάς. Με σχεδόν όλους τους διακριθέντες παρόντες η ΟΜΕ έδωσε και τα πολυαναμενόμενα χρηματικά Πριμ.
.

.

Ο κ. Δαμουλάκης τόνισε την δύσκολη οικονομική συγκυρία που αγγίζει τους αγώνες της χώρας μας και την θέληση της ΟΜΕ να βοηθήσει οικονομικά την κινητήρια δύναμη, δηλαδή τους αγωνιζόμενους.

Η κίνηση της ΟΜΕ να διεξάγει τις απονομές του κάθε θεσμού στον πρώτο αγώνα της χρονιάς ήταν αρκετά έξυπνη καθώς έδωσε την δυνατότητα σε όλους τους διακριθέντες από όλη την Ελλάδα να είναι παρόντες. Όσο αναφορά τις συγκεκριμένες απονομές υπήρχε και μια επιπλέον βράβευση αυτή των χρηματικών επάθλων που είχε προκηρύξει η ομοσπονδία για το 2010, πριμοδοτώντας όσους ακολούθησαν τους περισσότερους από τους αγώνες της, εκ των οποίων όλοι ανήκαν στον χώρο του motocross. Το συνολικό ποσό των 15.000 ευρώ μοιράστηκε της μετρητής στους δικαιούχους προκαλώντας θετικές εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους λόγω και των κρίσιμων ημερών που βιώνουμε.

Για την νέα χρονιά η ΟΜΕ ανακοίνωσε δια στόματος του Προέδρου της κ. Νίκου Δαμουλάκη την παρουσία στους αγώνες ενός νέου μεγάλου χορηγού που θα ανακοινωθεί επίσημα σύντομα, αλλά επίσης έγινε αναφορά και για τα νέα χρηματικά Πριμ σε κάθε αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος motocross 2011.

Οι τέσσερις άσσοι, Π.Κουζής ΜΧ1, Μ.Κρητικός MX85, Γ.Πιλάλας OPEN A και Κ.Τζιώρας ΟΡΕΝ Β.

4032 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΤΟ TOURATZIDIS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αντιπροσωπεία  PEUGEOT MOTORCYCLES και Επίσημο HONDA SERVICE - Η οικογένεια Τουρατζίδη είναι...