ΑΣΟΑΜ Εκλογές 2011 – Πρώτος σε ψήφους ο Π.Κουζής

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και στην Χαλκίδα ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του συλλόγου των αγωνιζομένων motocross ΑΣΟΑΜ. Οι 204 ψηφοφόροι εξέλεξαν πρώτο σε ψήφους τον Παναγιώτη Κουζή από το σύνολο των εννέα υποψηφίων..

.

Αισιόδοξα πλέον μπορεί να κοιτάει ο ΑΣΟΑΜ το μέλλον του σαν σύλλογος μετά τις επιτυχημένες και διαφανείς εκλογές που διεξήγαγε το προηγούμενο διάστημα. Με ρεκόρ 204 ψηφοφόρων το νέο προεδρείο που θα προκύψει έχει την στήριξη και την δύναμη ενός μεγάλου αριθμού αγωνιζομένων.

Το επόμενο διάστημα θα γίνει γενική συνέλευση των υποψηφίων για να βγει το νέο ΔΣ του ΑΣΟΑΜ και μετέπειτα θα γίνει η παράδοση των βιβλίων και στοιχείων του συλλόγου από το παλιό προεδρείο.

Ελπίζουμε ο νέος ΑΣΟΑΜ να προσπαθήσει να ενώσει τους αγωνιζόμενους και να παλέψει για ακόμα καλύτερους motocross αγώνες στην χώρα μας. Το λέμε αυτό γιατί διακρίνουμε προσπάθειες από εξωγενείς των αγωνιζομένων παράγοντες να χρησιμοποιηθεί ο σύλλογος ως Δούρειος Ίππος (για προσωπικά συμφέροντα) διασπώντας τους αγωνιζόμενους βάζοντας τους το δίλημμα της επιλογής ΟΜΕ ή ΑΜΟΤΟΕ. Ο σύλλογος είναι για να ενώνει κα να υπερασπίζεται τους αγωνιζόμενους όπου κι αν αγωνίζονται και όχι να τους χωρίζει.

Αποτελέσματα ψηφοφορίας
1.    Παναγιώτης Κουζής 46ψήφοι (MX1)
2.    Δημήτρης Βαγγελάκος 31ψήφοι (MX1)
3.    Σπύρος Κοσμάς 27ψήφοι (MX2)
4.    Κων/νος Τζιώρας 24ψήφοι (MX1-OPEN)
5.    Μανώλης Σκύβαλος 21ψήφοι (MX1)
6.    Χρήστος Κασιούμης 20ψήφοι (MX1)
7.    Αλέκος Κατσινέλης 12ψήφοι (QUAD)
8.    Γιώργος Αγιομαυρίτης 12ψήφοι (ΟΡΕΝ)
9.    Γιάννης Ελένης 11ψήφοι (ΜΧ1)

4033 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!