6ος Αγώνας Παν. Πρωτ. ΑΜΟΤΟΕ, Μεγαλόπολη – Αποτελέσματα και πρώτες φωτογραφίες

Με την αποχή του ΑΣΟΑΜ να χαρακτηρίζει τον αγώνα αλλά και με την βροχή να κάνει έντονη την παρουσία της πραγματοποιήθηκε ο 6ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της ΑΜΟΤΟΕ. Η ΚΤΜ ήταν η μεγάλη νικήτρια αφού είδε επτά καρό σημαίες στα εννέα από τα δέκα σκέλη που πραγματοποιήθηκαν(το δεύτερο σκέλος της Mini ακυρώθηκε). Σημαντικότερη ήταν η επικράτηση του Γιώργου Ηλιόπουλου στην ΜΧ1 και στα δύο σκέλη κατακτώντας τις πρώτες του νίκες στην κατηγορία. Αγώνας πρωταθλήματος με διπλή νίκη για τον πρωταθλητή πλέον της ΜΧ2 Σπύρο Κοσμά αλλά και νίκες για τους Στέλιο Χριστοδούλου στην OPEN και του Δημήτρη Τουρατζίδη στην Mini  όλες σε πορτοκαλί χρώμα. Διπλός νικητή και ο Μανώλης Κρητικός στην Junior πάνω σε Yamaha.

Αποτελέσματα ΜΧ1
Α Σκέλος – Β Σκέλος

Αποτελέσματα ΜΧ2
Α Σκέλος – Β Σκέλος

Αποτελέσματα OPEN
Α Σκέλος – Β Σκέλος

Αποτελέσματα Junior/Mini
Α Σκέλος – Β Σκέλος

Έναν αγώνα πριν το τέλος του πρωταθλήματος και χωρίς βαθμούς από τον αγώνα του Μώλου, ο Σπύρος Κοσμάς πήρε το πρώτο του πρωτάθλημα στην ΑΜΟΤΟΕ(ΜΧ2), πρώτο και με ΚΤΜ.

Πρώτη νίκη του Γ.Ηλιόπουλου στην ΜΧ1 και μάλιστα διπλή.

Νικητής στην Junior ο Μανώλης Κρητικός σε έναν άχαρο αγώνα την Κυριακή με μόλις δύο συμμετέχοντες.

Κάποιοι προσπάθησαν να εξαπατήσουν τους αγωνιζόμενους ότι ο ΑΣΟΑΜ ήταν παρόν στον αγώνα τοποθετώντας πανό του συλλόγου στο κτίριο της γραμματείας.


4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...