Νέα KTM SXF 450 Factory Edition 2012

Η ΚΤΜ Αμερικής ανακοίνωσε την νέα SXF 450 Factory Edition 2012 η οποία θα αγωνιστεί την φετινή σεζόν στο αμερικανικό πρωτάθλημα supercross και motocross στα χέρια του Ryan Dungey. Πρόκειται για μια εντελώς νέα μοτοσυκλέτα με καινούργιο κινητήρα, πλαίσιο και πλαστικά ενώ απολαμβάνει πολλά εργοστασιακά αξεσουάρ.  

Η νέα μοτοσυκλέτα αποτελεί προϊόν εξέλιξης της εργοστασιακής ομάδας της ΚΤΜ που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στο αμερικανικό πρωτάθλημα. Με την επίβλεψη και φροντίδα του Team Manager της ομάδας Roger deCoster κατάφερε να ομολογκαριστεί στις Η.Π.Α. και να μπορέσει να συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα της Αμερικής.

Η νέα SXF 450 Factory Edition 2012 έχει τετράχρονο κινητήρα νέας γενιάς 449.3cc με τροφοδοσία ψεκασμού Keihin 44mm και έναν εκκεντροφόρο επικεφαλής. Το πλαίσιο είναι καινούργιας σχεδίασης και η μοτοσυκλέτα έχει δεχτεί νέες μαύρου χρώματος τιμονόπλακες και καινούργιο ψαλίδι με μεγαλύτερης διαμέτρου άξονα

Επίσης η νέα SXF 450 είναι εφοδιασμένη με νέα πλαστικά, πορτοκαλί powder-coated πλαίσιο, αγωνιστικής σχεδίασης κάλυμμα σέλας και μαύρα στεφάνια τροχών Excel rims ενώ πωλείται με τα αξεσουάρ: μαύρο ανοδιωμένο τιμόνι Renthal Fat bar και ελαστικά Dunlop MX51. Επιπλέον περιλαμβάνει ένα εργαλείο ρύθμισης της τροφοδοσίας καυσίμου και της ανάφλεξης σε ολόκληρη την κλίμακα των στροφών.

Η λιανική τιμή της νέας SXF 450 Factory Edition 2012για την αγορά των Η.Π.Α. κυμαίνετε στα 9.599 δολάρια.

 
   
   
   
908 More posts in ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ category
Recommended for you
FXR CLOSE OUT ΣΤΗΝ DRAKOS ENGINEERING

Σπ;άσαμε τα κοντέρ των εκπτώσεων! Μπες στο moto.drakosengineering.com και βρες όλα τα προϊόντα της #FXR...