Επιτυχίες σε Αγγλία και Γαλλία για την Kawasaki

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ KAWASAKI RT
Ο Christophe Pourcel κέρδισε τον Tommy Searle στην Lacapelle Marival της Γαλλίας ενώ οι Gautier Paulin και Xavier Boog πήραν μια δεύτερη και μια τρίτη αντίστοιχα στο Hawkstone Park της Μεγάλης Βρετανίας.
Και στις δύο περιοχές ο καιρός ήταν τέλειος, και οι αναβάτες απόλαυσαν οδήγηση σε δύσκολο και ξηρό έδαφος στους δύο αγώνες. Πραγματοποιώντας την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα CP377, ο Christophe Pourcel κέρδισε δύο από τα τρία σκέληι το Lacapelle και εξασφάλισε τη συνολική νίκη.

Ένας από τους κύριους αντιπάλους του ήταν ο Tommy Searle, ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση πάνω στην KX250F του. Ο Tommy με τερματισμούς δύο φορές στην δεύτερη θέση και με μια τρίτη θέση στο μικτό σκέλος με την κατηγορία 450, κέρδισε την κατηγορία MX2.

Πέμπτος ήταν ο Joel Roelants, που βελτίωνε τα αποτελέσματά του όλη την ημέρα τερματίζοντας δύο φορές στην έβδομη θέση και μια στην πέμπτη θέση στον πρώτο του αγώνα με την ομάδα της Kawasaki Floride.

Στην αμμώδη πίστα του Hawkstone Park, ο Gautier Paulin μαχόταν όλη την ημέρα με τον Clement Desalle. Τερμάτισε πίσω του δύο φορές και δεν κατάφερε να τερματίσει τον σούπερ τελικό (όπου οι αναβάτες της ΜΧ2 ξεκινούν δέκα δευτερόλεπτα πριν από την ΜΧ1)  μετά από μια σύγκρουση με αναβάτη της ΜΧ2.

Tommy Searle

Ο ομόσταυλος του Xavier Boog πήρε επίσης ένα αποτέλεσμα στο βάθρο με μια έβδομη και μια τρίτη θέση στην κατηγορία MX1, αλλά ο Boog αγωνίστηκε στο σούπερ τελικό τερματίζοντας στην ενδέκατη θέση, μετά από μια πτώση.

Christophe Pourcel

Δηλώσεις Christophe Pourcel: “Η πίστα του Lacapelle ήταν τέλεια, ήταν τεχνική με βαθιά λούκια και γλιστρούσε κατά τη διάρκεια του τρίτου σκέλους, για εμάς ήταν μια καλή δοκιμή για την μοτοσυκλέτα. Είχαμε ήδη καλές ρυθμίσεις, και έκανα τον καλύτερο γύρο στα δοκιμαστικά. Έκανα ένα μικρό λάθος κατά την πρώτη εκκίνηση,  το έδαφος ήταν πολύ μαλακό πίσω από την μπάρα και έστριψα τρίτος στην πρώτη στροφή. Ο Bill ήταν  γρήγορος, αλλά τον προσπέρασα μετά από μερικούς γύρους και κέρδίσα τον αγώνα. Στο δεύτερο σκέλος πήρα την εκκίνηση. Ο Tommy ήταν γρήγορος, αλλά τον κράτησα τέσσερα δευτερόλεπτα πίσω μου. Το τελευταίο σκέλος ήταν πιο δύσκολο, καθώς είχαμε τον ήλιο στα μάτια μας. Οδήγησα προσεκτικά και είχα ένα καλό τελικό αγώνα με Soubeyras. Ήταν γρήγορος και είχαμε κάποιες καλές στιγμές μαζί. Τελικά κέρδισε, αλλά αυτό δεν ήταν τόσο σημαντικό όσο οτί πήρα τη συνολική νίκη. Τώρα δεν θα κάνω κανένα αγώνα πριν το πρώτο GP. Θα πάμε για δοκιμές σε διάφορα κομμάτια για να είμαστε έτοιμοι για Valkenswaard. ”

Δηλώσεις Gautier Paulin: «Ήταν ένα ακόμη καλό Σαββατοκύριακο για μένα, και ήμουν στην ευχάριστη θέση να αγωνιστώ σε μια τέτοια τεχνική πίστα με μερικά ωραία άλματα και βαθιά λούκια.Ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στο Hawkstone Park, και είχα άριστες συνθήκες με καλό καιρό και μια δύσκολη πίστα. Και στους δύο αγώνες είχα κάποιες ωραίες μάχες με Clement. Είχα δύο καλές εκκινήσεις, και είχα έναν καλό ρυθμό. O Clement κέρδισε δύο φορές, αλλά ήμουν χαρούμενος με την ταχύτητά μου και την οδήγηση μου. Και οι δύο χάσαμε χρόνο με ντουμπλαρίσματα παρόλο που ήταν φαρδιά η πίστα. Αποσύρθηκα στο τελευταίο σκέλος των ΜΧ1 και ΜΧ2, καθώς συγκρούστηκα με έναν αναβάτη της ΜΧ2 και είχα πρόβλημαμε την μοτοσυκλέτα μου. Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε διαφορετικές συνθήκες στην γαλλική ελίτ. Θα είναι άλλη μια ευκαιρία για εμάς να κάνουμε κάποιες προσαρμογές στις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας, ακόμη κι αν έχουμε ήδη ένα πολύ καλό στήσιμο. “

4033 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!