Προπονήσεις – Ευχάριστη νότα στην Χαλκίδα

Με πολλές συμμετοχές και κάτω από ένα ζεστό και λαμπερό ήλιο πραγματοποιήθηκε η οργανωμένη προπόνηση στην πίστα της Χαλκίδας. Το γεγονός αυτό αποτέλεσε και ένα καλό δείγμα για το ενδιαφέρον του κόσμου του motocross για τους αγώνες αλλά και γενικότερα για το άθλημα ενώ παράλληλα ήταν μια καλή ευκαιρία για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους οι διεκδικητές των τίτλων. 

Σίγουρα οι πάνω από πενήντα συμμετέχοντες στην οργανωμένη προπόνηση της πίστας της Χαλκίδας δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα για το πόσοι τελικά θα ακολουθήσουν τους αγώνες εν μέσω οικονομικής ύφεσης και πόσοι από αυτούς που θα ακολουθήσουν τους αγώνες θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ήδη από τον κύριο κορμό των αγωνιζομένων της περσινής χρονιάς υπάρχουν απώλειες με κυριότερη αυτή του διπλού περσινού πρωταθλητής της ΜΧ2, Σπύρου Κοσμά, που δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί φέτος λόγω οικονομικών δυσκολιών.Τα πράγματα όμως είναι για όλους δύσκολα και την νέα χρονιά πολλοί πρωτοκλασάτοι οδηγοί θα βασιστούν στις περσινές μοτοσυκλέτες τους και θα κληθούν να τα βγάλουν πέρα με ακόμα λιγότερες (ή και καθόλου) χορηγίες. Μέσα σε όλο αυτόν το αρνητικό απόηχο η έντονη παρουσία οδηγών και η διάθεση της ΑΜΛΕΧ στην πίστα της Χαλκίδας ήταν μια ευχάριστη νότα και ελπίζουμε να αποδειχτεί στον πρώτο αγώνα και ένα ευχάριστο μήνυμα.

Στην Χαλκίδα είχαμε την πρώτη εμφάνιση του Παναγιώτη Κουζή με Honda.

Στο πρωτάθλημα της ΜΧ2 θα αγωνιστεί κανονικά ο Δημήτρης Κοντολέτας αν και ακόμα δεν έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του στο Athens Supercross.

Παραμένει μάχιμος ο Γιάννης Πιλάλας διανύοντας για τα καλά την πέμπτη δεκαετία του.

Ο Δημήτρης Βαγγελάκος βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας αλλά ο ίδιος δεν γνωρίζει ακόμα που θα αγωνιστεί φέτος(enduro ή motocross).

Όχι δεν είναι ο Αλέξης Παπανικολάκης είναι ο Γιώργος Γεωργούσης που δοκίμασε την νέα μοτοσυκλέτα του παλιού πρωταθλητή της ΜΧ2.

Εδώ είναι ο Αλέξης Παπανικολάκης, με το ευχάριστο σενάριο να αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα του Παν. Πρωτ. στην Χαλκίδα να πληθαίνει.

131 More posts in ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ category
Recommended for you
VIDEO ME THN ΠΙΣΤΑ CORFU MX PARK

Μια από τις ελάχιστες αθλητικές εγκαταστάσεις που καταφέρνουν να λειτουργούν αυτή την κρίσιμη περίοδο για...