HARD MOTOCROSS & ROCK LIVE, Αίγιο – Ειδ. Κανονισμός

 Η ΠΑναιγιάλειος ΛΕσχη ΜΟΤοσυκλετιστών, πιστή στο καλοκαιρινό ραντεβού της σας καλεί στο «HARD MOTOCROSS & ROCKLIVE»!! Το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιουλίου, η πόλη του Αιγίου θα φιλοξενήσει την μοναδική εκδήλωση και όλα τα μέλη της λέσχης ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ. βρίσκονται σε πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμασίας.Οι αγώνες θα έχουν τη μορφή προκριματικών, ημιτελικών και ενός μεγάλου τελικού που ανακηρύξει τον νικητή των νικητών! ενώ θα υπάρχει και κατάταξη ανά κατηγορία.
 Επομένως θα δοθεί η ευκαιρία σ’ όλους τους αθλητές, κάθε ηλικίας (8-88 ετών) και με κάθε είδος μοτοσυκλέτας (θα συμμετάσχουν και 4τροχα Quads) θα συμμετάσχουν σε πολλά και διαφορετικά σκέλη.Οι αγώνες θα έχουν τη μορφή προκριματικών, ημιτελικών και ενός μεγάλου τελικού που ανακηρύξει τον νικητή των νικητών! ενώ θα υπάρχει και κατάταξη ανά κατηγορία. Επομένως θα δοθεί η ευκαιρία σ’ όλους τους αθλητές, κάθε ηλικίας (8-88 ετών) και με κάθε είδος μοτοσυκλέτας (θα συμμετάσχουν και 4τροχα Quads) θα συμμετάσχουν σε πολλά και διαφορετικά σκέλη.
Όσοι παρευρεθούν – αγωνιζόμενοι & θεατές- θα μπορούν να συνδυάσουν τη διήμερη αυτή απόδραση τους, με μπάνιο και διασκέδαση στις υπέροχες παραλίες της περιοχής μας, όπως και live συναυλία το βράδυ του Σαββάτου στο χώρο της πίστας!
Ο ειδικός κανονισμός θα ανακοινωθεί εντός των ημερών!
 
ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Στην Πίστα Motocross «Κρίνος» της ΠΑΛΕΜΟΤ μπορείτε να φτάσετε εύκολα αφού μπείτε στην είσοδο για ΑΙΓΙΟ, ακολουθώντας την πορεία της Παλαιάς Εθνικής Αθηνών – Πατρών και συναντώντας πινακίδες για την εύρεση της πίστας.
 
ΘΕΑΤΕΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
Ξενοδοχεία: «HOTEL TELLIS»τηλ: 2691028200, «HOTEL THEMISTO» τηλ: 2691081990, «HOTEL KANELLIS»τηλ: 2691072213
 
Καλή διασκέδαση σε αθλητές υποστηρικτές και θεατές. Σας περιμένουμε!!!
4033 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Σας ευχόμαστε καλές πασχαλινές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλους!