C.Pourcel και D.Wilson στην Jeff Ward Racing

Την καλοκαιρινή περίοδο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και ο ΑΜΑ Motocross βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, όμως ταυτόχρονα είναι η περίοδος που ξεκινάνε οι συζητήσεις και πέφτουν τα πρώτα συμβόλαια της μεταγραφικής περιόδου.Οι πρώτες δυνατές υπογραφές αυτής τη περιόδου ανήκουν στην Jeff Ward Racing..

.

Η ομάδα της Jeff Ward Racing μπορεί να έχει ζωή μόλις δέκα μηνών, όμως τα στελέχη της προέρχονται από την ομάδα της San Manuel Yamaha όπου μαζί με τον James Stewart κατάφεραν να στεφτούν πρωταθλητές κερδίζοντας αρκετούς αγώνες στο παρελθόν. Την φετινή σεζόν η ομάδα βρέθηκε στα χέρια του πολυπρωταθλητή ΑΜΑ Jeff Ward όπου πήρε και το όνομα του. Με οδηγούς τους Josh Grant και Kyle Chisholm στην μεγάλη κατηγορία των 450cc,  κατάφερε να βρεθεί στο βάθρο φέτος σε μερικές περιπτώσεις και ελπίζει σε ακόμα περισσότερες την επόμενη σεζόν.

Dean Wilson

Για να το πετύχει αυτό η νεοσύστατη ομάδα βρήκε χορηγούς που ανέβασαν το bugget της ομάδας και προσέλκυσαν μεγάλα ονόματα του χώρου.   Η μεγάλη επιτυχία στον τομέα των μεταγραφών ήρθε με την υπογραφή του πρωταθλητή ΑΜΑ Motocross 250 Dean Wilson. Η επιθυμία του σκωτσέζου  αναβάτη να αγωνιστεί στα 450cc έγινε πραγματικότητα σε μια ομάδα όπου κανένας δεν περίμενε ότι θα του αποσπάσει την μεταγραφή. Ομάδες όπως η Honda που ψάχνει για οδηγό στα 450cc δίπλα στον Justin Barcia  καθώς οι Trey Canard και Justin Brayton δεν είναι πλέον σίγουροι, η όπως η Suzuki που κατεβαίνει και με δορυφορική ομάδα την επόμενη σεζόν ή ακόμα και στην  ΚΤΜ που θέλει έναν οδηγό δίπλα στον Ryan Dungey ίσως ακόμα και στην Two Two Motorsports του Chad Reed που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον Wilson, ήταν όλες πιθανές επιλογές και σενάρια φημολογιών για την τύχη του νεαρού Dean. Προτίμησε όμως να παραμείνει με Kawasaki και την εργοστασιακή υποστήριξη που θα απολαμβάνει την επόμενη χρονιά η Jeff Ward Racing.

Christophe Pourcel

Επιστροφή την νέα σεζόν στο αμερικανικό πρωτάθλημα για τον Christophe Pourcel και την μεγάλη κατηγορία κάτι που αποτελούσε διακαείς πόθος από την περσινή σεζόν για τον γάλλο. Αν και ο CP έχει υπογράψει προσύμφωνο και όχι συμβόλαιο προς το παρόν με την Jeff Ward Racing είναι σχεδόν βέβαιη η συνεργασία τους αφού εκτός από την επιστροφή του στο πρωτάθλημα ΑΜΑ και τα 450cc, ο C.Pourcel παραμένει και στην Kawasaki. Η ομάδα του στο παγκόσμιο CP377 θα συνεχίσει την πορεία της και το 2013 με οδηγούς τον αδερφό του Sebastian με έντονο το σενάριο να βρεθεί στο πλευρό του ο Tommy Searle.

4032 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΤΟ TOURATZIDIS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αντιπροσωπεία  PEUGEOT MOTORCYCLES και Επίσημο HONDA SERVICE - Η οικογένεια Τουρατζίδη είναι...