Η ημέρα του Everts and Friends 2012

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακήη φιλανθρωπική εκδήλωση του Stefan Everts “Everts and Friends” στην πίστα του Genk . Μεγάλα ονόματα του σύγχρονου motocross όπως ο Antonio Cairoli, Jeffrey Herlings, Rui Goncalves, Evgeny Bobryshev, Ken deDycker και Steve Ramon(σε πρώτη εμφάνιση μετά τον σοβαρό του τραυματισμό το 2010) αλλά και ονόματα του παρελθόντος συναγωνίστηκαν σε περίεργα αθλήματα με επίκεντρο το motocross και με αντιπάλους όπως ο Marc Coma(Moto Rally) και Eddy Seel(ποδηλασία).

O Rui Goncalves είναι εντυπωσιακός πάνω στην μικρή CRF150.

Τα περίεργα αθλήματα είχαν την μορφή αγώνα και φυσικά υπήρξαν και οι αντίστοιχοι νικητές. Στον αγώνα των GP Stars εναντίον των νέων ταλέντων αθλητές που αγωνίζονται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα συναγωνίστηκαν νεαρούς αθλητές της κατηγορίας Junior με μοτοσυκλέτες της κατηγορίας. Νικητής όπως και πέρσι έτσι και φέτος αναδείχτηκε και στα δύο σκέλη ο Rui Goncalves με CRF 150 ενώ εντύπωση προκάλεσε η συμμετοχή του γίγαντα Ken deDycker με SX85cc. O Rui Goncalves ήταν επίσης ο νικητής του σκέλους των επαγγελματιών αναβατών ενώ ο Antonio Cairoli κέρδισε τον ξεχωριστό αγώνα των “Modified” όπου οι μοτοσυκλέτες και οι οδηγοί ήταν μεταμφιεσμένοι σε κάτι άλλο από motocross χαρακτήρα.

Αυτός που πρέπει να το διασκέδασε περισσότερο από όλους πρέπει να ήταν ο A.Cairoli που κέρδισε τον αγώνα των Modified.

Ο αγώνας των παλιών πρωταγωνιστών του αθλήματος πάνω σε συλλεκτικές μοτοσυκλέτες κέρδισε ο Werner Dewit ενώ την σκυταλοδρομία motocross-ποδηλασία κέρδισε το δίδυμο Jan Denuwelaere/Marc Coma.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την εκδήλωση τα διέθεσε η οικογένεια Everts σε διάφορες οργανώσεις που αγωνίζονται και δραστηριοποιούνται στην καλύτερη διαβίωση των παιδιών.

Δείτε τι έγινε στην περσινή εκδήλωση.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα και ένα σχετικό video.

Το περίεργο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας.

Ο Ken deDycker με SX85cc.

Ο αειθαλής Stefan Everts.

Ο Evgeny Bobryshev στην σκυταλοδρομία.

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...