O Tommy Searle στην CLS Kawasaki το 2013

Την επόμενη χρονιά ο Tommy Searle θα πρέπει αναγκαστικά λόγω του ηλικιακού ορίου των 23 ετών της ΜΧ2, να ανέβει στην ΜΧ1. Η Team Floride Kawasaki Monster Energy Pro Circuit του πρότεινε ένα δελεαστικό συμβόλαιο για τα επόμενα δύο έτη και ο Searle ανταποκρίθηκε θετικά.

.

Η επιλογή της CLS Kawasaki για να υπογράψει τον Searle για τα επόμενα δύο χρόνια στην ΜΧ1 δεν ήρθε τυχαία. Η ομάδα έχει μείνει ευχαριστημένη από την απόδοση του βρετανού στην ΜΧ2 και στην πρώτη του εμφάνιση με μοτοσυκλέτα 450cc στο MXDN πέρσι στο Saint Jean d’Angely, έδειξε ότι μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα.

Η ομάδα θα έχει την βάση της στην Ολλανδία, ιδιοκτήτης της ομάδας είναι ο  Jean Jacques Luisetti και υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος θα είναι ο Harry Nolte.

Δηλώσεις Tommy Searle:“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω με την Kawasaki. Πέρασα πολύ καιρό στην αρχή της καριέρας μου πάνω σε μοτοσυκλέτες Kawasaki και θα συνεχίσω για ακόμα δύο χρόνια με αυτήν την εταιρία. Μου αρέσει πραγματικά το KX450F -SR και ήταν μια μεγάλη απόφαση για εμένα. Το τελευταίο διάστημα είχα πολλή άγχος και αυτή ήταν μια σημαντική απόφαση για την καριέρα μου.  Είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα αλλά σίγουρα θα πρέπει να ανεβάσουμε ρυθμούς γιατί ο ανταγωνισμός θα είναι ακόμα πιο δυνατός στην ΜΧ1. Εμπιστεύομαι όλους στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε σπουδαία αποτελέσματα. Περιμένω να αγωνίζομαι για την νίκη κάθε σαββατοκύριακο, θα είναι η πρώτη εμπειρία στην κατηγορία αλλά έχουμε ολόκληρο τον χειμώνα να προετοιμαστούμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα.”

Δηλώσεις Jean Jacques Luisett: “O Tommy είχε την επιλογή να έρθει σε εμάς για το 2013 και είμαι βέβαιος για την επιλογή του γιατί ολόκληρη την χρονιά μας έλεγε ότι θέλει να μείνει στην ομάδα. Έπρεπε να φροντίσουμε πολλές λεπτομέρειες γιατί ο Tommy ήθελε να έχει ελέγξει τα πάντα πριν πάει στην νέα κατηγορία. Το καταλαβαίνω, η μετακόμιση ενός αναβάτη στην μεγάλη κατηγορία είναι πάντα μεγάλο βήμα. Το σπουδαιότερο από όλα είναι ότι η Kawasaki Heavy Industry θα μας παρέχει εργοστασιακά εξαρτήματα και τεχνική υποστήριξη που την χρειαζόμαστε για να έχουμε ως εργοστασιακό οδηγό τον Searle. Αν και ο Tommy πήγε πολύ καλά πάνω στο KX450F στο MXDN πέρσι ωστόσο δεν θέλουμε να είμαστε υπεραισιόδοξοι για την νέα χρονιά και ο στόχος μας είναι η πρώτη πεντάδα. Υπογράψαμε με τον Searle για δύο χρόνια και με μια επιλογή και για το 2015 οπότε ο Tommy έχει τον χρόνο για να δείξει τις ικανότητες του στην ΜΧ1.”

 

4032 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΤΟ TOURATZIDIS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αντιπροσωπεία  PEUGEOT MOTORCYCLES και Επίσημο HONDA SERVICE - Η οικογένεια Τουρατζίδη είναι...