O S.Frossard συνεχίζει στην Yamaha και το 2013

Η Monster Energy Yamaha και  Steven Frossard ανανέωσαν την συνεργασία τους για το 2013. Ο εικοσιπεντάχρονος γάλλος αναβάτης θα αποτελέσει τον πρώτο οδηγό της ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ΜΧ1 για την νέα χρονιά ενώ αναμένονται αλλαγές για την δεύτερη θέση στην ομάδα.

Η επιτυχημένη πορεία του Frassard στην μεγάλη κατηγορία την πρώτη του χρονιά το 2011 κορυφώθηκε με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα κερδίζοντας δύο GP μέσα στην χρονιά. Στο ξεκίνημα του 2012 η επιτυχίες συνεχίστηκαν με την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος Internazionali όμως η συνέχεια της χρονιάς υπήρξε διαφορετική για τον γάλλο. Στον δεύτερο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Sevlievo ο Frossard χτύπησε στο γόνατο του και παρά τις προσπάθειες να συνεχίσει το πρωτάθλημα τραυματισμένος, τον Ιούνιο αποφάσισε να σταματήσει τους αγώνες και να επικεντρωθεί στην διεκδίκηση του τίτλου της νέας χρονιάς που έρχεται.

Δηλώσεις S.Frossard: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω σε μια από τις καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Είμαι επίσης χαρούμενος που ο Michele Rinaldi και η Yamaha Ευρώπης ήθελαν να με κρατήσουν στην ομάδα και να με εμπιστευτούν για την νέα χρονιά. Ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα, μιλούσαμε για το νέο συμβόλαιο από την αρχή της χρονιάς και νοιώθω σαν το σπίτι μου σε αυτήν την ομάδα.”

Δηλώσεις αγωνιστικού διευθυντή Yamaha Ευρώπης Klein Koerkamp:“Η εξασφάλιση του Steven για την νέα χρονιά ήταν μια προτεραιότητα για εμάς, ξέραμε τις ικανότητες του και τις προοπτικές από την πρώτη χρονιά της συνεργασίας μας. Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να ανακοινώσουμε το πρώτο μέρος του σχεδίου μας σε ΜΧ1 και ΜΧ2 για το 2013 και θα έχουμε ακόμα περισσότερα νέα για τους υπόλοιπους οδηγούς μας σύντομα. “

Αριστερά ο Klein Koerkamp με τον Steven Frossard δεξιά.

4030 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
WORLDS FIRST – ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ LOOP ΜΕ ΒΜΧ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.ΝΤΑΒΟΥΤΙΑΝ

World's First: Το μεγαλύτερο Full Loop με BMX από τον Γιώργο Νταβουτιάν - Ο Γιώργος...