Νέο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Honda 150

Η Honda μαζί με την Youthstream βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Honda 150, το οποίο είναι μια νέα σειρά αγώνων για τους νέους αναβάτες στα GP και θα πραγματοποιηθεί για τα επόμενα τρία χρόνια. Αυτή η συναρπαστική νέα σειρά θα λειτουργεί σε συνδυασμό με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM MX1 – MX2 σε οκτώ ευρωπαϊκές συναντήσεις για τους νέους ηλικίας 11-14.

Πρόκειται για μια απλή διαδικασία, οι αναβάτες θα έρχονται στον αγώνα και η Honda θα αναλαμβάνει την μεταφορά, την συντήρηση και την οργάνωση των μοτοσυκλετών CRF150R συμπεριλαμβανομένου και ειδικού χώρου φιλοξενίας. Οι άνθρωποι της Honda θα διασφαλίζουν την καλύτερη λειτουργία των μοτοσυκλετών, θα παρακολουθούν την εξέλιξη των οδηγών και θα τους βοηθούν με επαγγελματικό τρόπο να βελτιωθούν.

Ο στόχος αυτού του πρωταθλήματος είναι να καθιερωθεί μια σταδιακή επαγγελματική σταδιοδρομία  για να προκύψουν νέα ταλέντα, καθώς και να βοηθήσει τις ομοσπονδίες να μεγαλώσουν την επόμενη γενιά πρωταθλητών. Με αυτό κατά νου, η Honda θα προσφέρει στο νικητή της Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Honda 150 την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα EMX250 την επόμενη σεζόν με την εργοστασιακή ομάδα της Honda. Έτσι, από το 2014 ο Πρωταθλητής Ευρώπης Honda 150 θα ενταχθεί στο πρωτάθλημα EMX250 από τη σειρά των νέων, η οποία θα είναι η πρώτη στην κοινότητα του MX.

Αριστερά ο Roger Harvey και δεξιά ο Giuseppe Luongo.

Τέλος,  εάν αυτό δεν είναι αρκετό, ένα σχολείο κατάρτισης θα προσφέρεται στους νέους πριν από την έναρξη της σεζόν, και στο τέλος του έτους, η μηχανή CRF150R που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα θα γίνει ιδιοκτησία του αναβάτη χωρίς χρέωση.

Δηλώσεις Roger Harvey:  Διευθυντής Honda Motor Europe Off-Road :“Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για την Honda, καθώς κάνουμε το επόμενο βήμα στο σχέδιό μας, μετά την επιτυχία της Honda Xtreme Ακαδημία να μεγαλώσει νέa ταλέντa. Αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους νέους να ανταγωνιστούν στο Grand Prix από νεαρή ηλικία, ενώ η εκμάθηση πώς να αγωνιστεί πάνω σε μια τετράχρονη μοτοσυκλέτα, η οποία είναι σε συνέργεια με το πρωτάθλημα των MX1 και MX2 στο υψηλότερο επίπεδο. Εμείς θα προσφέρουμε καθοδήγηση και προπόνηση για τους νέους αναβάτες, μαζί με μια εύκολα προσβάσιμη ευκαιρία να αγωνιστούν με παρόμοιες μοτοσυκλέτες, έτσι ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος και το αποτέλεσμα θα είναι στην ικανότητα του αναβάτη. Επίσης, ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τον πρωταθλητή της σειράς σε μια ομάδα της Honda την επόμενη χρονιά πάνω σε μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα, για να επιδείξουν οι αναβάτες το ταλέντο τους μπροστά στα paddocks του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. “

Δηλώσεις Giuseppe Luongo: Πρόεδρος Youthstream :“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για να ξεκινήσει αυτό το νέο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με τη Honda, καθώς αυτή η εταιρική σχέση είναι ένας επιπλέον σημαντικός λίθος για την ανάπτυξη του motocross δίνοντας  περισσότερες δυνατότητες σε νέους αναβάτες να αγωνιστούν.”

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν σύντομα για το κόστος της συμμετοχής στη σειρά και τη θέση των αγώνων, αλλά και αναβάτες που σκέφτονται να συμμετάσχουν μπορούν να εγγραφούν το ενδιαφέρον τους, συνδεόμενοι με την:

www.honda150championship.com/register

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...