1ος Αγώνας Πρωτ. ΜΧ Β.Ελλάδος, Κοζάνη – Έλαμψε ο Γ.Τουρατζίδης

IMG_0942Την ίδια ημέρα  με τον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος ΜΧ Νοτίου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε και ο πρώτος αγώνας του αντίστοιχου πρωταθλήματος στην Βόρεια Ελλάδα στην Κοζάνη όπου 60 συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με κορυφαίο τον Γιάννη Τουρατζίδη(φωτό) που κέρδισε την νέα μικτή κατηγορία ΜΧ Expert. 

Κατηγορία ΜΧ Expert
Με μόλις οχτώ συμμετοχές την πιο δυνατή κατηγορία της ημέρας κέρδισε ο Γιάννης Τουρατζίδης πετυχαίνοντας διπλή νίκη έναντι του Δημήτρη Μπαξεβάνη(2-2). Την τρίτη θέση στα δύο σκέλη μοιράστηκαν οι Αλέξανδρος Γεωργαντάς(3-4) και Goce Tomovski(4-3) με τον σκοπιανό όμως να βλέπει την τρίτη θέση στο βάθρο χάριν του καλύτερου αποτελέσματος του στο δεύτερο σκέλος.

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧ Expert
A-ΣκέλοςΒ-Σκέλος

Κατηγορία ΜΧ1
Ο Βαγγέλης Τσιάγκας ήταν ο ταχύτερος και ο σταθερότερος αναβάτης της κατηγορίας και το απέδειξε κερδίζοντας και τα δύο σκέλη. Ο Βασίλης Πακαταρίδης με αποτελέσματα 3-2 ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε ο αειθαλής Αδάμος Πράσσος(5-3).

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧ1
A-ΣκέλοςΒ-Σκέλος

Κατηγορία ΜΧ2
Αρκετές συμμετοχές(22) και όμορφες μάχες είχαμε στην κατηγορία ειδικά στο δεύτερο σκέλος. Νικητής του αγώνα αναδείχτηκε ο Ανέστης Ράδος μετά από εύκολη νίκη στο πρώτο σκέλος και έντονη μάχη με τους Βαγγέλη Παυλίδη και Χάρη Σταθόπουλο στο δεύτερο. Ο Σταθόπουλος με τερματισμούς 3-2 πήρε την δεύτερη θέση με τρίτο τον Φίλιππο Γαύρο(2-5).

Αποτελέσματα κατηγορίας ΜΧ2
A-Σκέλος Β-Σκέλος

Κατηγορία Junior
Ο πρόσφατος τραυματισμός του Δημήτρη Τουρατζίδη φαίνεται να μην τον επιρέασε κερδίζοντας σχετικά άνετα και τα δύο σκέλη της κατηγορίας. Πίσω και τις δύο φορές ήταν ο Άγγελος Βογιατζής στην πρώτη του χρονιά στην κατηγορία ανεβαίνοντας από την Mini ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Christian Stamcovic.

Αποτελέσματα κατηγορίας Junior
A-ΣκέλοςΒ-Σκέλος

Κατηγορία Mini
Στην κατηγορία συμμετείχαν έξι αθλητές εκ των οποίων ο Αντώνης Σαγμαλής ήταν ο ταχύτερος της κατηγορίας ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν και τόσο εύκολα για την πρώτη θέση αφού μετά την εύκολη νίκη του στο πρώτο σκέλος, ήρθε μια πτώση στο δεύτερο που τον έστειλε στην τρίτη θέση πίσω από τους Γιώργο Καριώτη και Σαράντη Μαλακάκη. Στην ισοβαθμία της πρώτης θέσης τελικά ο Καριώτης(3-1) πήρε τον αγώνα αφήνοντας δεύτερο τον Σαγμαλή(1-3) ενώ στην τρίτη ανέβηκε ο απόλυτος δεύτερος της ημέρας Μαλακάκης(2-2).

Αποτελέσματα κατηγορίας Mini
A-ΣκέλοςΒ-Σκέλος

1823 More posts in ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ 4ΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ 2024 ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Ακύρωση του 4ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross. Mε έγγραφό του προς την...