ADAC 2013 – Νίκη για τoν Max Nagl στον πρώτο αγώνα(video)

Το πρωτάθλημα ADAC MX Masters ξεκίνησε  με μεγάλο ενδιαφέρον στην πίστα του Fürstlich Drehna όπου  φέτος θα μοιραστούν πάνω από 230.000 ευρώ στους διακριθέντες του θεσμού.Νικητής του αγώνα αναδείχτηκε ο γερμανός Max Nagl μετά από όμορφες μάχες με τον βρετανό Max Anstie και τον περσινό πρωταθλητή Marcus Shiffer. 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το διάσημο γερμανικό πρωτάθλημα ADAC MX Masters ξεκίνησε με μια δυνατή διοργάνωση στην πίστα του Fürstlich Drehna. Με τα 230.000 ευρώ που διανέμει στους νικητές, ο θεσμός δυστυχώς δεν φαίνεται να προσελκύει πολλά μεγάλα ονόματα από το παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά πιστεύουμε ότι επηρεάζει και το γεγονός ότι οι περισσότεροι οδηγοί του παγκοσμίου προτιμούν να συμμετέχουν σε άλλα εθνικά πρωταθλήματα όπως του Βελγίου και της Ολλανδίας που έχουν δυσκολότερες πίστες, πιο δυνατό συναγωνισμό και οι περισσότερες επαγγελματικές ομάδες στεγάζονται εκεί.

Νίκη για τον Max Nagl στον πρώτο αγώνα του ADAC

Στον αγώνα του Fürstlich Drehna ο οδηγός της Martin Honda Max Nagl μπροστά σε 10.000 θεατές κατάφερε και στα δύο σκέλη να κερδίσει τον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στο δεύτερο σκέλος Max Anstie που τερμάτισε και τις δύο φορές στην δεύτερη θέση. Με μια τρίτη και μια όγδοη θέση ο Shiffer κατάφερε να ανέβει στην τρίτη  θέση του βάθρου ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Kasper Lynggaard που αν και η μοτοσυκλέτα του δεν πήρε μπροστά στην εκκίνηση του πρώτου σκέλους στο δεύτερο κατάφερε να τερματίσει τρίτος. Την εξάδα του αγώνα συμπλήρωσαν οι Fillip Neugebauer, Sebastian Pourcel και ο νεαρός Dennis Ulrich.

Αποτελέσματα – Βαθμολογία

2013 1 adac results

Max Anstie

Ακολουθεί video με ρεπορτάζ του αγώνα.

4025 More posts in ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
MXOEN 2024 – ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ

Tο Motocross των Ευρωπαϊκών Εθνών που πρόκειται να διεξαχθεί στο TCS Racing Park κοντά στη...