Οι HUSQVARNA και HUSABERG επανενώνονται

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
“ΦΕΡΑΜΕ ΜΑΖΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΑΖΙ”
Το έτος 2013 θα μείνει στην μοτοσικλετιστική ιστορία ως το έτος που η Husqvarna ξαναγεννήθηκε.
Η HUSQVARNA ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ
Μετά την απόκτηση της Husqvarna από την Pierer Industries AG και μετά την προσεκτική ανάλυση και αξιολόγηση όλων των πλευρών, αποφασίστηκε να επανενώσουμε αυτό που προέκυψε από τον διαχωρισμό τις ίδιας ρίζας πριν 25 χρόνια. Με άλλα λόγια, η Husqvarna θα μπει σε μια νέα θετική εποχή, συνδυάζοντας τη δική της πλούσια ιστορία με την state-of-the-art τεχνολογία της Husaberg.

Η ΝΕΑ ΓΚΑΜΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΤΗΣ HUSQVARNA ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ
Η νέα γενιά μοντέλων της Husqvarna βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη: μια νέα γκάμα μοντέλων, με εντελώς νέο σχεδιασμό και την τελευταία τεχνολογία, εξελίσσεται και θα διατίθεται στις κατηγορίες Enduro, Motocross, και Sportminicycles. Επίσης θα υπάρχουν νέα προϊόντα στην κατηγορία Supermoto – στην οποία η Husqvarna είχε μεγάλη επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ OFFROAD ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΤΗΣ HUSQVARNA ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ – ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2013. Η νέα γκάμα θα παρουσιαστεί στο κοινό στην EICMA στο Μιλάνο στις αρχές Νοέμβρη.

Η HUSQVARNA SPORTMOTORCYCLE GMBH ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2013
Από τον Οκτώβριο 2013, η νέα εταιρεία του group Husqvarna Sportmotorcyle GmbH” θα έχει ως βάση το Mattighofen στην Αυστρία, θα είναι πλήρως λειτουργική όσον αφορά την παραγωγή και τις πωλήσεις της νέας γκάμας μοντέλων προς το δίκτυο συνεργατών της Husqvarna. Η προμήθεια ανταλλακτικών και η Εξυπηρέτηση Πελατών για όλα τα μοντέλα της Husqvarna, περιλαμβάνοντας και τα μοντέλα 2013, είναι εγγυημένη για τα επόμενα χρόνια και θα παραμείνει στην παρούσα θέση της εταιρείας στο Biandronno (VA), στην Ιταλία.

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...