2ος Αγώνας Πρωτ. ΜΧ Β.Ελλάδος, Αλεξανδρούπολη – Η ώρα του “GoGo”

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε στην σχετικά νέα πίστα του Απαλού  Αλεξανδρούπολης όπου ο Γιώργος “GoGo” Αρβανίτης(φωτό) ήταν αυτός που επικράτησε στην δυνατή κατηγορία ΜΧ-Expert. Στην ΜΧ1 ο Ευάγγελος Τσιάγκας ήταν ο τελικός νικητής με τον Ανέστη Ράδο να κερδίζει ξανά στην ΜΧ2. 

Κατηγορία MX-Expert
Όπως και στον αντίστοιχο αγώνα στην Καλαμάτα για το Νοτίου Ελλάδος, η κατηγορία συγκέντρωσε ελάχιστες συμμετοχές(επτά) και μάλλον αναμένετε η ίδια συνέχεια στους επόμενους αγώνες βάζοντας σε αμφισβήτηση την επιτυχία της κατηγορίας. Λίγοι αλλά καλοί στην MX-Expert με κορυφαίο τον Γιώργο Αρβανίτη που σημείωσε και τον καλύτερο χρόνο της ημέρας στο δρόμο του για την κατάκτηση και των δύο σκελών. ‘Όμορφη ήταν η μάχη για την δεύτερη θέση μεταξύ του Γιάννη Τουρατζίδη και του Δημήτρη Μπαξεβάνη, μοιράστηκαν από μια δεύτερη και μια τρίτη θέση στα σκέλη με τον Μπαξεβάνη όμως να παίρνει την δεύτερη θέση στο σύνολο αφήνοντας τον Τουρατζίδη τρίτο.

Αποτελέσματα ΜΧ-Expert
Α Σκέλος – Β Σκέλος

Κατηγορία ΜΧ1
Η κατηγορία συγκέντρωσε πολλούς βετεράνους βορειοελλαδίτες οδηγούς που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό απέναντι σε νεότερους οδηγούς του αθλήματος. Ανάμεσα του ο Ευάγγελος Τσιάγκας που κατάφερε με τερματισμούς 2-1 να πάρει την νίκη στην κατηγορία αφήνοντας τον Μάρκο Καρακασαλίδη(1-2) στην δεύτερη θέση. Τρίτος ήταν ο τοπικός ήρωας Γιώργος Μανδάνης(3-3).

Αποτελέσματα ΜΧ1
Α Σκέλος – Β Σκέλος

Ανέστης Ράδος(φωτό αρχείου)

Κατηγορία ΜΧ2
Ακόμα δύο νίκες πρόσθεσε στην κατηγορία του θεσμού ο Ανέστη Ράδος(1-1) επικρατώντας σχετικά δύσκολα(στο δεύτερο σκέλος) του πολύ δυνατού στον Απαλό,  Χάρη Σταθόπουλου(3-2).  Ο Ευάγγελος Παυλίδης πήρε μι δεύτερη θέση στο πρώτο σκέλος αλλά εγκατέλειψε στο δεύτερο σκέλος και έτσι η τρίτη θέση πήγε στον Φίλιππο Γαύρο(6-3) μετά από ισοβαθμία με τον Αλέξανδρο Βαρδούλη(4-4).

Αποτελέσματα ΜΧ2
Α Σκέλος – Β Σκέλος

Κατηγορία Junior
Μόλις τρεις συμμετοχές για την κατηγορία αλλά με ξεχωριστό ενδιαφέρον καθώς ήρθαν τα πάνω κάτω στα δύο σκέλη. Στο πρώτο σκέλος ο Δημήτρης Τουρατζίδης μπορούμε να πούμε ότι κέρδισε εύκολα αφήνοντας πίσω του τους Βασίλη Γρηγοριάδη και Άγγελο Βογιατζή να μάχονται για την δεύτερη θέση. Την μάχη κέρδισε ο Βογιατζής όμως ο Γρηγοριάδης μπήκε δυνατά στο δεύτερο σκέλος διεκδίκησε και κέρδισε την μάχη της πρώτης θέσης μετά τα προβλήματα(σκασμένο πίσω ελαστικό) του Τουρατζίδη. Η επικράτηση του Γρηγοριάδη στο δεύτερο σκέλος του έδωσε την νίκη στον αγώνα αφήνοντας δεύτερο τον Τουρατζίδη και τρίτο τον Βογιατζή.

Αποτελέσματα Junior
Α Σκέλος – Β Σκέλος

Κατηγορία Mini
Ο σταθερότατος Αντώνης Σαγμαλής παρά την πίεση του πρώτου σκέλους από τον Γιώργο Καρυώτη κατάφερε να πάρει και τα δύο σκέλη κερδίζοντας φυσικά τον αγώνα της κατηγορίας. Ο Καρυώτης μοιράστηκε την δεύτερη και τρίτη θέση στα σκέλη με τον Σαράντη Μαλακάκη με τον Μαλακάκη όμως να ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Αποτελέσματα Mini
Α Σκέλος – Β Σκέλος

Επόμενος αγώνας 29/9/13 Εξοχή.

1822 More posts in ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΡΙΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΑΙ 2ΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ENDURO 2024 ΣΠΑΡΤΗ

Ο πρώτος διήμερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2024 ολοκληρώθηκε στην Σπάρτη με τον Παναγιώτη...