Με τον Παναγιώτη Κουζή στο Παν. Πρωτ. Ταχύτητας

IMG_4318Ο πολυπρωταθλητής motocross και πρωτοπόρος της βαθμολογίας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross ΜΧ1 Παναγιώτης Κουζής συμμετείχε στον δεύτερο και τρίτο  αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας που πραγματοποιήθηκε στην πίστα των Μεγάρων το περασμένο σαββατοκύριακο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο “Kouzen” αγωνίζεται σε άλλο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού καθώς έχει περάσει με επιτυχίες από το enduro, supermotard, καρτ ενώ έχει ξανά συμμετάσχει στο παρελθόν στην ταχύτητα.

Οι πρώτες αγωνιστικές εμπειρίες δεν ήρθαν εύκολα για τον Παναγιώτη Κουζή αφού είχε προσπαθήσει να τρέξει και στον πρώτο αγώνα του φετινού θεσμού στην Τρίπολη χωρίς όμως επιτυχία αφού αντιμετώπισε ανυπέρβλητα μηχανικά προβλήματα στα δοκιμαστικά.  Στον αγώνα των Μεγάρων τα μηχανικά προβλήματα τον ακολούθησαν αλλά αυτήν την φορά με την βοήθεια φίλων, μηχανικών αλλά και του κόσμου της ταχύτητας που αγκάλιασε την συμμετοχή του πολυπρωταθλητή motocross, κατάφεραν να δει ο Κουζής την σημαία του τερματισμού και στους δύο αγώνες(σκέλη). Μια δωδέκατη και μια δέκατη τρίτη θέση στην κατηγορία Supersport ήταν ο τελικός απολογισμός. Όπως μας δήλωσε ο Παναγιώτης Κουζής ήταν σημαντικό που κατάφερε αυτός και η ομάδα του να στήσει την μοτοσυκλέτα και να μπορέσει να συλλέξει εμπειρίες και γνώσεις. Η βάση έχει στηθεί και μπορεί αυτός και η ομάδα του να χτίσουν πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα.

IMG_4229

Το καινούργιο παιχνίδι του Π.Κουζή.

Ο επόμενος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας είναι προγραμματισμένος για τις 21-22 Σεπτεμβρίου στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, αγώνας που συμπίπτει με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross οπότε αν δεν αλλάξει κάτι είναι εξαιρετικά δύσκολο να δούμε τον Κουζή στον αγώνα. Προς το παρόν ο Παναγιώτης Κουζής θα ταξιδέψει στην Σουηδία για τον δεύτερο αγώνα του εθνικού πρωταθλήματος motocross όπως είχε δηλώσει ότι θα συμμετείχε φέτος.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το Track Day μια ημέρα πριν τον αγώνα των Μεγάρων.

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...