Ξαναζωντανεύει η πίστα Motocross στον Κούκο!

Μοναδικές στιγμές θα “ξαναζήσει” σύντομα όπως όλα δείχνουν, η πίστα moto cross στον Κούκο της Πρέβεζας, αφού το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Συλλόγου Φίλων Μοτοσυκλέτας Πρέβεζας (ΣΥ.ΦΙ.ΜΟ.Π.) και παραχώρησε στο Σύλλογο τον χώρο της πίστας.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου το Μάιο του 2012 είχε τεθεί ως ένας από τους πρωταρχικούς στόχους η πραγματοποίηση αγώνων στην πίστα που τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου(επίτιμα μέλη σήμερα) έφτιαξαν στην περιοχή του Κούκου.

Το Δ.Σ. κατέθεσε το αίτημά του στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας ζητώντας την παραχώρηση του χώρου , αίτημα που έγινε αποδεκτό από το δημοτικό συμβούλιο.Ο κ. Φραγκούλης επισήμανε πως η δημοτική αρχή θα είναι στο πλευρό του Συλλόγου για να βοηθήσει με όποια μέσα μπορεί και πρόσθεσε πως πρόκειται για μια πίστα η οποία έχει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά ώστε να έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις καλύτερες πίστες Moto cross στην Ελλάδα και να αποτελέσει πόλο έλξης για την περιοχή.

Ο εκπρόσωπος του ΣΥ.ΦΙ.ΜΟ.Π. υπογράμμισε πως χρειάζεται πολλή προσωπική εργασία και κόστος για να επανέλθει η πίστα σε αγωνιστικά επίπεδα και τα μέλη του Συλλόγου δηλώνουν πανέτοιμα να ξεκινήσουν τις εργασίες για την επαναλειτουργία της πίστας.

Να θυμίσουμε ότι η πίστα του Κούκου έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν Μεσογειακούς αγώνες μοτοσυκλέτας και πανελλήνια πρωταθλήματα motocross και έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις καλύτερες πίστες στα Βαλκάνια.

Πηγή:atpreveza.gr

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...