O Cody Webb στο βάθρο των X GAMES

CodyWebb-XGAME-LOsANgeles.113823ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο εργοστασιακός αναβάτης της American Beta, Cody Webb, πέτυχε έναν εξαιρετικό τερματισμό στην τρίτη θέση των XGames, που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Los Angeles. Ο συμπαθής Καλιφορνέζος είχε πρόσφατα μία κάκωση στο πόδι, σε μία πτώση κατά την διάρκεια προπόνησης, κι επέστρεψε στην σέλα του Beta του μόλις λίγες ημέρες πριν τον αγώνα.

Ο ίδιος ο Webb λέει για τον αγώνα: “Ήταν ένα πολύ καλό συναίσθημα το να επιστρέψω στους αγώνες και να τερματίσω την βραδιά με ένα τόσο θετικό αποτέλεσμα. Αισθάνομαι πως έκανα την καλύτερη δυνατή προετοιμασία όσο ήμουν τραυματίας, ώστε να επιστρέψω δυνατός. Η πίστα των XGames δεν ήταν από τις καλύτερες για εμένα, και θα προτιμούσα μία περισσότερο τεχνική διαδρομή με λιγότερα άλματα, τα οποία και γνώριζα ότι θα ταλαιπωρούσαν το σπασμένο μου πόδι. Αντιμετώπισα τον πόνο όσο καλύτερα μπορούσα και έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου. Το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησα έφερε συναισθήματα έκστασης, δεδομένων των όσων πέρασα και της γρήγορης σχεδίασης της πίστας. Το Beta RR μου ήταν άψογο κι αυτός ήταν ένας εξαιρετικός τρόπος να επιστρέψω στους αγώνες και στις προπονήσεις μου στο 100%. Ανυπομονώ να βρεθώ στον επόμενο αγώνα και να συμμετάσχω στον αγώνα για το εθνικό πρωτάθλημα trial αργότερα μέσα στο μήνα”.

Ο Webb θα επιστρέψει στο MotoTrial και θα αγωνιστεί στους δύο τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος στο Duluth, MN στις 25 και 25 Αυγούστου, επάνω στην Beta Evo 300 του.

Ο team manager της Beta, Alan Stillwell ήταν εξίσου ευχαριστημένος με την επίδοση του Webb, δηλώνοντας: “Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την οδήγηση του Cody σήμερα. Εάν λάβουμε υπόψη τον πρόσφατο τραυματισμό του στο πόδι, είχε μία διαστημική απόδοση. Ο Cody οδήγησε έξυπνα και σταθερά ενώ το RR 300 του λειτούργησε φανταστικά. Πραγματικά ανυπομονώ να βρεθούμε στον επόμενο αγώνα μας, είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε για τη νίκη!”

Ο ομόσταυλος του Webb, Max Gerston, δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό. Ο αναβάτης από της Arizona ήταν απογοητευμένος, αλλά περιμένει να πάρει την εκδίκησή του στον επόμενο αγώνα Endurocross στο Ontario, Ca. στις 21 Σεπτεμβρίου.

Φωτό: Drew Ruiz

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...