Οι πρώτες φωτογραφίες Husqvarna TC/FC 2014

Με γρήγορες κινήσεις μετά το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, η Husqvarna πέρασε στην κατασκευή των νέων μοντέλων του 2014. Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο δανείζετε πολλά υλικά από τις μοτοσυκλέτες της ιδιοκτήτριας ΚΤΜ αλλά κρατάει τον ξεχωριστό της χαρακτήρα. Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες των νέων Husqvarna.

.

.

Μερικές πληροφορίες
– Τα νέα Husqvarna δεν δανείζονται μόνο κινητήρες, φρένα, πλαίσιο και αναρτήσεις(με ελάχιστες αλλαγές) από την ΚΤΜ, κατασκευάζονται επίσης στο ίδιο εργοστάσιο στο Mattighofen της Αυστρίας.

– Το υποπλαίσιο είναι κατασκευασμένο από πολυαμίδιο ένα ειδικό υλικό σαν πλαστικό που το είχαμε γνωρίσει σε ορισμένα μοντέλα της Husaberg. Η καινοτομία αυτή χαρίζει επιπλέον ευλυγισία και κατά επέκταση και αντοχή στο υποπλαίσιο.

– Τα περισσότερα από τα νέα μοντέλα θα είναι εφοδιασμένα με στεφάνια της D.I.D. Dirt Star ενώ τα υπόλοιπα είναι με τα γνωστά Excel.

– Με το νέο FE 350 θα αγωνίζεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της ΜΧ1 ο Tyla Rattray. Περιέργως η Husqvarna δεν κυκλοφόρησε φωτογραφίες από το FE 450, αναμένουμε λοιπόν να δούμε την πλήρη γκάμα.

TC 85 2014

TC 125 2014

 

FC 350 2014

FE 250 2014

Το πλαίσιο είναι όμοιο με αυτά της ΚΤΜ όμως ξεχωρίζει το υποπλάισιο πολυαμιδίου(πατέντα Husaberg) που περιέχει και μέρος από το φιλτροκούτι.

 

907 More posts in ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ category
Recommended for you
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΦΑΛΤΙΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Όπως είναι ήδη γνωστό από προηγούμενο δελτίο τύπου η KTM θα παρέχει...