SX de Bercy 2013 – Βασιλιάς o Justin Barcia

Κερδίζοντας τους τελικούς στις δύο από τις τρεις ημέρες ο Justin Barcia κατέκτησε τον στέμμα του Βασιλιά του Bercy για το 2013 συνεχίζοντας την κυριαρχία των αμερικανών αναβατών στο θεσμό. Σθεναρή αντίσταση προέβαλε ο ομόσταυλος του Trey Canard τερματίζοντας δύο φορές δεύτερος και κερδίζοντας τον τρίτο και τελευταίο αγώνα του διάσημου Supercross της γαλλικής πρωτεύουσας.

Το βάθρο των νικητών (από αριστερά A.Short, Trey Canard και ο νικητής Justin Barcia).

Ο Justin Barcia έπρεπε να αντιμετωπίσει στον πρώτο αγώνα τον πολύ καλό γάλλο αναβάτη Gautier Paulin που πήρε την εκκίνηση και πρωτοπορία του αγώνα όμως μετέπειτα κατάφεραν να τον περάσουν οι τρεις νικητές του αγώνα της Παρασκευής Barcia, Canard και Will Hahn. Το Σάββατο ο αγώνας είχε δύο πρωταγωνιστές τους Barcia και Canard που γνώριζαν ότι ο νικητής αυτού του αγώνα θα είχε το πλεονέκτημα για την κατάκτηση του στέμματος την Κυριακή. Προς το τέλος του αγώνα ο Canard πέρασε τον προπορευόμενο Barcia στα σαμάρια αλλά στην αμέσως επόμενη στροφή ο Barcia επιβεβαίωσε το ψευδώνυμο του “Bam Bam” κάνοντας μπερμ τον Canard και επανακτώντας την πρώτη θέση στην οποία και τερμάτισε. Την Κυριακή και πάλι ο Paulin ήταν αυτός που πήρε την εκκίνηση αλλά το νικητήριο τρίο του Σαββάτου Barcia, Canard και Andrew Short τον πέρασαν για την ενδοαμερικανική τους μάχη.  Στο τέλος ο Canard πήρε την νίκη από τον Barcia χωρίς όμως να επηρεάσει την κατάταξη του τριήμερου αγώνα του Bercy. Βασιλιάς αναδείχτηκε ο Barcia με δεύτερο τον Canard και τρίτο τον Short.

Αποτελέσματα τελικού Παρασκευής: 1. Justin Barcia, 2. Trey Canard, 3. Gautier Paulin, 4. Wil Hahn, 5. Andrew Short, 6. Jordi Tixier, 7. Cedric Soubeyras, 8. Greg Aranda, 9. Valentin Teillet, 10. Fabien Izoird

Αποτελέσματα τελικού Σαββάτου: 1.Barcia (USA, Honda) ; 2.Canard (USA, Honda) ; 3.Short (USA, KTM) ; 4.Webb (USA, Yamaha) ; 5.Paulin (FRA, Kawasaki) ; 6.Hahn (USA, Honda) ; 7.Soubeyras (FRA, Honda) ; 8.Izoird (FRA, Suzuki) ; 9.Aranda (FRA, Kawasaki) ; 10.Teillet (FRA, Kawasaki)

Αποτελέσματα τελικού Κυριακής: 1.Canard (USA, Honda) ; 2.Barcia (USA, Honda) ; 3.Short (USA, KTM) ; 4.Paulin (FRA, Kawasaki) ; 5.Webb (USA, Yamaha) ; 6.Soubeyras (FRA, Honda) ; 7.Aranda (FRA, Kawasaki) ; 8.Izoird (FRA, Suzuki) ; 9.Teillet (FRA, Kawasaki) ; 10.Tixier (FRA, KTM) ; etc….

Τελική βαθμολογία King of Bercy: 1.Barcia, 4 pts ; 2.Canard, 5 ; 3.Short, 11 ; 4.Paulin, 12 ; 5.Webb, 20 ;6.Soubeyras, 20 ; 7.Hahn (USA, Honda), 22 ; 8.Aranda, 24 ; 9.izoird, 26 ; 10.Tixier, 27 ;

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...