Φωτοιστορίες Άργους

Πλησιάζοντας τις 100 συμμετοχές ο αγώνας του Άργους σημάδεψε θετικά το ξεκίνημα της χρονιάς τοποθετώντας το motocross ξανά ψηλά στην δημοτικότητα στην χώρα μας. Με γεμάτες τις μπάρες της εκκίνησης και έντονο συναγωνισμό ο αγώνας ήταν άκρως εντυπωσιακός αλλά και επεισοδιακός αφού δεν έλειψαν τα απρόοπτα. Δείτε παρακάτω μερικές από τις στιγμές του αγώνα που αποθανατισαμε με την κάμερα μας.

IMG_2595

The paddocks.

IMG_2606

Χαμός μετά τα δοκιμαστικά στα πλυντήρια.

IMG_3060

Αργότερα όμως τα χρησιμοποίησαν μόνο οι μερακλήδες.

IMG_3934

Απρόβλεπτες καταστάσεις και στους δύο αγώνες της ΜΧ2…ο Johan Διονυσίου #722 μετά από αρκετές μάχες και προσπεράσεις κατάφερε να πάρει το δεύτερο σκέλος. Εδώ κυνηγάει τον Σ.Κουφό για την πρώτη θέση.

IMG_3720

Τα μηχανήματα του Τάσου Πασπαλιάρη δούλεψαν υπερωρίες για να είναι έτοιμη η πίστα στον αγώνα..έχουν πιάσει ξανά δουλειά για να είναι έτοιμη και το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

IMG_3645

Ο Μ.Ντουζένης από την Ε1 του πανελληνίου πρωτ. enduro στην MX-Expert του Άργους.Λέτε να τον κερδίσει και αυτόν το motocross..

IMG_3578

Ο Σ.Δημολιάνης #1 έφυγε πρώτος στην πρώτη εκκίνηση της MX-Expert έχασε όμως την στροφή στα φρένα.

IMG_3647

Δυνατή μάχη για την πρώτη θέση της ΜΧ-Expert…Δ.Βαγγελάκος #211 – Γ.Ηλιόπουλος #69 σημειώσατε 1-1.

IMG_3566

Μια δυνατή δοκιμασία περιμένει τον πρωταθλητή της Mini Α.Ανδρέου στις Σέρρες αυτό το σαββατοκύριακο κόντρα σε ξένες συμμετοχές για το Ανατολικής Ευρώπης.

IMG_3037

O Π.Μεζίνης της ΜΧ2 αναίσθητος στο έδαφος μετά από πτώση πίσω από ένα άλμα.Η πτώση του τελικά δεν του επέφερε τραυματισμό…η ανευθυνότητα όμως των συναθλητών του που δεν υπάκουαν στην κίτρινη σημαία θα μπορούσε να του κοστίσει ακριβά. Ευτυχώς το σκέλος διεκόπη, αποφεύγοντας τα χειρότερα.

IMG_2588

Σε ακόμα έναν αγώνα το mbracing.gr του Δ.Μητρόπουλου, αυτή την φορά με νέο look.

IMG_3006

Για ακόμα μια χρονιά ο Β.Λαγούδης #168 ξεκίνησε με προβλήματα  στην ΜΧ2.Δεν ήταν ο μόνος, όπως και πέρσι πολλά θα κριθούν και φέτος από την σταθερότητα των διεκδικητών.

Από τον αγώνα του Άργους έχουμε περίπου 1000 φωτογραφίες. Ρωτήστε μας για τις δικές σας ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.

158 More posts in ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ category
Recommended for you
ΦΩΤΟΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ι

Ο ιστορικός αγώνας των +190 συμμετοχών για τον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2024...