Spy Photos – H Honda επιστρέφει στα δίχρονα motocross;

Η αγάπη του αγοραστικού κοινού στους δίχρονους κινητήρες, κυρίως στην χωμάτινη  μοτοσυκλέτα, έδωσε κίνητρα σε μερικές εταιρίες να συνεχίσουν την παραγωγή τους και σαν αποτέλεσμα είδαν τις πωλήσεις τους να υποστηρίζουν αυτήν την προσπάθεια.

Σε αυτό βοήθησαν και οι αγώνες extreme enduro αλλά και το νέο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΜΧ300 που έδωσαν αγωνιστική πνοή στις συγκεκριμένες μοτοσυκλέτες.  Με την φωτογραφία που βλέπεται δίπλα από το Dirt Rider φαίνεται ότι και η Honda έχει στα πλάνα της την επιστροφή στους δίχρονους κινητήρες, μια εταιρία που πρώτη απέσυρε τα δίχρονα μοντέλα της από την αγορά.

Οι φήμες θέλουν το νέο CR250R να είναι με τροφοδοσία  άμεσου ψεκασμού, πηγαίνοντας ένα βήμα πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό. Φυσικά αυτό θα έχει επιπτώσεις στο βάρος της μοτοσυκλέτας όπως επίσης θα την επιβαρύνουν τα φώτα και το κοντέρ αφού η μοτοσυκλέτα από ότι φαίνεται έχει enduro προσανατολισμό. Η μοτοσυκλέτα μοιράζεται σχεδόν τα πάντα από τα motocross μοντέλα CRF450/250 και αναμένεται να βγει στην αγορά το 2015.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στόχος της εταιρίας είναι να αγωνιστεί στο αμερικανικό πρωτάθλημα GNCC(scramble) με οδηγό τον θρύλο του supercross Geremy McGrath, και ίσως η μοτοσυκλέτα αποτελέσει την βάση για την συμμετοχή της Honda στο πρωτάθλημα ΜΧ300 δίχρονα του 2015 που θα αναβαθμιστεί από ευρωπαϊκό σε παγκόσμιο.

 

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...