Ο Αλέξης συλλέγει πολύτιμους βαθμούς για την Husqvarna

0430ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρεμιέρα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MX στην Χαλκίδα την προηγούμενη Κυριακή και η Αγωνιστική Ομάδα MX MotoactionHusqvarnaδεν θα μπορούσε να απουσιάζει!!!.

 

Μετά την πρώτη επιτυχία στον αγώνα MX του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος στην πίστα της Καρυώτισσας στις 16 Μαρτίου, στον οποίο ο Αλέξης Γεωργαντάς κατέκτησε άξια την 3η θέση στην κατηγορία ΜΧ2, η ομάδα της Husqvarnaσυνέχισε τις αγωνιστικές της δραστηριότητες με την συμμετοχή στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MXο οποίος διοργανώθηκε στην Χαλκίδα την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Ο Επίσημος Αναβάτης της ομάδας Αλέξης  Γεωργαντάς #21 συμμετείχε στην κατηγορία MX2 με μοτοσυκλέτα  HusqvarnaTC250 R.

Ο Αλέξης ξεκίνησε τον αγώνα του σημειώνοντας τον πέμπτο καλύτερο χρόνο στα δοκιμαστικά του Σαββάτου κερδίζοντας μια πολύ καλή θέση στην μπάρα της εκκίνησης ανάμεσα σε πολλούς αναβάτες από όλη την Ελλάδα.

0086

Η άψογα προετοιμασμένη μοτοσυκλέτα, σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική οδήγησης και την ταχύτητα του Αλέξη, χάρισαν στη νεοσύστατη ομάδα πολύ καλά αποτελέσματα δίχως προβλήματα και τραυματισμούς.

Ο πολύ δυνατός ανταγωνισμός και οι δύσκολες – δυνατές μάχες για μια θέση στην πρώτη εξάδα που ήταν στόχος, δικαίωσαν τον Αλέξη που κέρδισε την πέμπτη θέση στην γενική κατάταξη της ΜΧ2 στο τέλος του αγώνα, χαρίζοντας πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Είμαστε χαρούμενοι για την επιτυχία του νεαρού αναβάτη μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος.

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...