AMA/FIM SX – Χάνει το πρωτάθλημα ο Martin Davalos

Οι ελπίδες για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην καριέρα του Martin Davalos εξανεμίστηκαν όταν πρόσφατα σε προπόνηση τραυματίστηκε στον αστράγαλο του. Με αυτήν την εξέλιξη ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Lites Ανατολής στο πρωτάθλημα AMA Supercross δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί το Σάββατο στην Νέα Υόρκη και πιθανότατα χάνει και τους πρώτους αγώνες του ΑΜΑ Motocross που ξεκινάνε σε λιγότερο από ένα μήνα. 

Ο τραυματισμός του Davalos δεν είναι η μοναδική πληγή της ομάδας της Pro Circuit Kawasaki στην Lites Ανατολής. Στα μέσα της σεζόν έχασε  τον Adam Cianciarulo(επίσης πρωτοπόρο τότε στην βαθμολογία) όταν αναγκάστηκε να κάνει χειρουργείο στον τραυματισμένο ώμο του ενώ επίσης πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Blake Baggett που αναμένετε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο Las Vegas.

Με τον Davalos εκτός, φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου είναι ο Justin Bogle που αυτήν την στιγμή βρίσκετε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα οχτώ βαθμούς πίσω από τον Davalos και εφόσον ο Baggett επιστρέψει, θέλει 22 βαθμούς στους επόμενους δύο αγώνες για να πάρει τον τίτλο. Αλλιώς, χρειάζεται μόλις εννέα για να μην τον φτάσει ο Vince Friese.

 

4032 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΤΟ TOURATZIDIS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αντιπροσωπεία  PEUGEOT MOTORCYCLES και Επίσημο HONDA SERVICE - Η οικογένεια Τουρατζίδη είναι...