ΑΜΑ SX – Ken Roczen και Cooper Webb οι “rookie’s ” του 2014

Η AMA είναι περήφανη να ανακοινώσει ότι ο Ken Roczen , στα 450 SX, και ο Cooper Webb, στα 250 SX,  είναι οι  AMA Supercross Rookies(καλύτεροι πρωτοεμφανιζόμενοι) του 2014 λόγω των δυνατών εμφανίσεων τους κατά τη διάρκεια του 2014 Monster Energy AMA Supercross και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SX FIM.

“Και οι δύο αναβάτες είχαν εξαιρετική σεζόν “, δήλωσε ο υπεύθυνος του AMA Supercross, Kevin Crowther . ” Ken και Cooper έχουν δείξει επανειλημμένα ότι αποτελούν μέρος του ανταγωνισμού του AMA Supercross, και θα συνεχίσουν να είναι και τα επόμενα χρόνια. Τους συγχαίρω για τις επιδόσεις τους το 2014 . “

Οι τιμές στους “rookie’s” του έτους,  απονέμονται στους καλύτερους πρωτοεμφανιζόμενους αναβάτες με τους περισσότερους πόντους σε κάθε κατηγορία .

Ken Roczen

O Roczen από την Apolda της Γερμανίας, τερμάτισε τρίτος στο πρωτάθλημα AMA SX 450 . Αυτή ήταν η πρώτη σεζόν του Roczen στην μεγάλη κατηγορία. Ο Roczen κέρδισε το πρωτάθλημα AMA SX 250 Δύσης πριν από την μετάβαση στην κατηγορία 450 SX. Το 2014 κέρδισε δύο αγώνες στα 450 SX, το Anaheim I και την Atlanta ενώ ανέβηκε στο βάθρο έξι ακόμα φορές.

Ο Webb από το Newport  NC , τερμάτισε πέμπτος στο πρωτάθλημα AMA SX 250 Δύσης , κερδίζοντας τους περισσότερους βαθμούς για την κατηγορία rookie. Αυτή ήταν η πρώτη σεζόν του Webb  σε επαγγελματικό επίπεδο . Ο Webb είχε δύο δεύτερες θέσεις τελειώνοντας στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος AMA SX 250 Δύσης.

 

4032 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΤΟ TOURATZIDIS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αντιπροσωπεία  PEUGEOT MOTORCYCLES και Επίσημο HONDA SERVICE - Η οικογένεια Τουρατζίδη είναι...