MXDN 2014 – Ανακοινώθηκαν οι ομάδες της Αγγλίας και της Ολλανδίας

Πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά στις 28 Σεπτεμβρίου, οι χώρες που θα συμμετάσχουν στο φετινό Motocross των Εθνών στην Λετονία, ανακοινώνουν τις συνθέσεις τους. Οι πιο πρόσφατες είναι αυτές της Αγγλίας και της Ολλανδίας. 

Όχι, ο Jeffrey Herlings δεν θα μπορέσει φέτος να εκπροσωπήσει τα χρώματα της Ολλανδίας αντιμετωπίζοντας τον τραυματισμό του στον μηρό από τα τέλη Ιουλίου. Στην θέση του στην ΜΧ2 θα βρεθεί ο Glenn Coldenhoff που επέστρεψε πρόσφατα από τραυματισμό ενώ στην ΜΧ1 επανέρχεται ο βετεράνος Mark deReuver που τα πήγε πολύ καλά στους τελευταίους αγώνες που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία MXGP. Στην κατηγορία ΟΡΕΝ θα αγωνιστεί ο Ceriel Klein Kromhof που είχε φέρει στην Ολλανδία τον τίτλο στο Motocross των Ευρωπαϊκών Εθνών το 2010.

Φιλόδοξη η αγγλική ομάδα λανσάροντας και ένα video που θα βρείτε παρακάτω για ενίσχυση της φετινής  προσπάθειας από το βρετανικό κοινό. Οι Tommy Searle, Shaun Simpson και Dean Wilson θα είναι η φετινή ομάδα του MXDN χωρίς να έχει αποφασιστεί σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί ο καθένας τους.

 

 

4032 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΤΟ TOURATZIDIS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αντιπροσωπεία  PEUGEOT MOTORCYCLES και Επίσημο HONDA SERVICE - Η οικογένεια Τουρατζίδη είναι...