Δείτε ζωντανά το Monster Energy Cup

Ήρθε ο καιρός για το καθιερωμένο Monster Energy Cup τον αντικαταστάτη του US OPEN όπως το γνωρίζαμε παλιά. Αυτό το Σάββατο λοιπόν στο Las Vegas θα πραγματοποιηθεί αυτός ο ξεχωριστός Supercross αγώνας και μάλιστα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά όλη την διαδικασία των προκριματικών.

Η διαδικασία του αγώνα είναι ως εξής: Ακολουθείτε μια διαδικασία προκριματικών σειρών μέχρι την τελική επικράτηση 22 αναβατών για τους τελικούς. Οι τελικοί είναι τρεις και όποιος καταφέρει να κερδίσει και τους τρεις κερδίζει το έπαθλο του 1.000.000 δολαρίων. Αλλιώς, αυτός με τα καλύτερα συνδυασμένα αποτελέσματα κερδίζει τον αγώνα και περίπου 100.000 δολάρια.

Στον αγώνα αναμένεται να συμμετάσχουν οι Justin Barcia, Eli Tomac, Chad Reed, Trey Canard, Davi Millsaps, Dean Wilson και άλλοι, με τους περισσότερους να βρίσκονται σε νέες ομάδες κάτι που ανεβάζει το ενδιαφέρον του αγώνα.  Νικητής πέρσι ήταν ο James Stewart, το 2012 ο Justin Barcia ενώ το 2011 ο Ryan Villopoto ήταν ο μόνος που κατάφερε να κερδίσει και τους τρεις τελικούς λαμβάνοντας το ποσό του 1.000.000 δολαρίων.

 

Για να παρακολουθήσετε τις προκριματικές σειρές ζωντανά κάντε κλικ ΕΔΩ, ξεκινούν στις 19:05 ώρα Ελλάδος.

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά τα αποτελέσματα κάντε κλικ ΕΔΩ.

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...