Ευχαριστήριο Husqvarna – MotoAction

39ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με το πέσιμο της καρό σημαίας στον τελευταίο αγώνα Enduro της φετινής χρονιάς στην Αργολίδα, έκλεισε άλλη μια αγωνιστική σεζόν στα πανελλήνια πρωταθλήματα enduro και motocross για την ομάδα μας. 
Οι αναβάτες μας κατάφεραν να τερματίσουν όλους τους αγώνες δίχως προβλήματα και τραυματισμούς.

Συμμετείχαμε στο Π.Π.Enduro με τον Αντώνη Δήμου στην κατηγορία Ε2 #232 Husqvarna TE250 και τον Αρτέμη Σφηναρολάκη στην κατηγορία ΕΝ #434 Husqvarna TE125. Στο Π.Π. Motocross η ομάδα μας συμμετείχε με τον Αλέξανδρο Γεωργαντά στην απαιτητική κατηγορία ΜΧ2 #21 με Husqvarna FC250.

Μετά από πολλούς αγώνες, ώρες προπόνησης, προετοιμασίας και εργασίας, καταφέραμε να κερδίσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία νέων αναβατών enduro με τον δεκαεννιάχρονο Αρτέμη Σφηναρολάκη. Ο Αρτέμης τερμάτισε πρώτος κερδίζοντας όλους τους αγώνες της κατηγορίας του και κατάφερε να είναι στην δεκάδα της άτυπης γενικής κατάταξης στους τελευταίους αγώνες. 

Στην κατηγορία Ε2 ο Αντώνης Δήμου κατάφερε να κερδίσει την τέταρτη θέση οδηγώντας ταχύτατα την μοτοσυκλέτα του τερματίζοντας πολλές φορές εντός βάθρου. Οι δύο αναβάτες δήλωσαν πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας και μας υποσχέθηκαν πως θα καταβάλουν προσπάθεια για καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Στο motocross η αποκάλυψη της χρονιάς για την ομάδα μας είναι ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς. Ο έτερος δεκαεννιάχρονος οδηγώντας ταχύτατα την νέα Husqvarna FC250 κατάφερε να τερματίσει στην πέμπτη θέση της κατηγορίας ΜΧ2 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross 2014 πρωταγωνιστώντας σε όλους τους αγώνες.  Απομένουν δύο αγώνες motocross κυπέλλου Βορείου Ελλάδος για τον Αλέξανδρο πριν κλείσει η σεζόν για αυτόν και την ομάδα μας στο motocross.

Ζουρνατζής Νίκος – team manager:
“Είμαστε χαρούμενοι που είδαμε τα νέα αυτά παιδιά να προσπαθούν και να πετυχαίνουν υψηλά αποτελέσματα στις κατηγορίες τους, Οι αναβάτες μας κατάφεραν να διακριθούν οδηγώντας την νέα γενιά μοτοσυκλετών Husqvarna Motorcycles. Για την νέα σεζόν θα ανακοινώσουμε σύντομα της αγωνιστικές παροχές Motoaction Husqvarna. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε νέους αναβάτες που θέλουν να αγωνιστούν στο enduro και το motocross. Επίσης η ομάδα μας θα προσφέρει support σε όσους θέλουν να αγωνιστούν με τα χρώματα μας, Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν την ομάδα μας την φετινή σεζόν. Ιδιαίτερα τους χορηγούς μας, που δίχως την βοήθεια τους θα ήταν αδύνατα τα παραπάνω αποτελέσματα.”

Husqvarna Motorcycles Hellas  MOTOACTION racing service & support www.motoaction.gr  MOTOWAY.GR (BEL RAY Oils, RK Chains & sprockets, SBS Brakes) 3P Racing (ONE Industries, FM Racingmx)  B.Graphics custom decals SL Designs 

Επίσης τους φίλους και θεατές που ήταν παρόν σε κάθε μας στιγμή ενθαρρύνοντας τους αναβάτες μας. 

Ευχαριστούμε πολύ.
Ραντεβού το 2015 !!!

#motoactionhusqvarnateam

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...